Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan bage pølsebrødene i god tid, og lune dem lige inden serveringen. Hummerne kan du koge dagen før. Pil kødet ud og stil det tildækket i køleskabet, til du skal lune det. Dressingen kan du lave et par timer i forvejen og stille tildækket i køleskabet. Det samme kan du med den rensede salat.
10408 kJ / 2488 kcal
720 kJ / 172 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 20,1 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 18,6 % | 7,9 g |
Fedt: | 61,3 % | 11,9 g |
Hummer på en mere klassisk måde...
25 g
Smør
|
|
---|---|
1 dl
Mælk
|
|
15 g
Gær
|
|
1 spsk
Sammenpisket æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
1
Agurk i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Kogte hummere (ca. 1200 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
1
Flækket fed hvidløg
|
75 g
Rensede babysalatblade
|
|
---|---|
50 g
Ørred- eller lakserogn
|
|
1 dl
Blade af skovsyre
|
Sammenpisket æg
|
---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|