Jomfruhummerhaler x 2
30 min
•
Jomfruhummerhaler er en fantastisk spise, som skal nydes i fulde drag, når du er så heldig at komme i nærheden af dem. Her er 2 varianter når du kan kaste dig ud i, når du vælger din jomfruhummer forret. Grillede jomfruhummerhaler eller kogte jomfruhummerhaler - valget er måske svært? Har du nok jomfruhummerhaler, kan du lave en overdådig portion af begge varianter og så springe hovedretten over. Server med godt brød og en god vin - lyder det ikke bare dejligt?
Ingredienser
Grillede jomfruhummerhaler
1 kg
Rensede jomfruhummerhaler
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
3
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Landbrød i skiver
|
Sådan gør du
Grillede jomfruhummerhaler
Variation - kogte jomfruhummerhaler
Udskift chili med masser af hakket persille.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8114 kJ / 1939 kcal
Næringsindhold pr. 100g
636 kJ / 152 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 54,1 % | 20,2 g |
Kulhydrat: | 21,9 % | 8,2 g |
Fedt: | 24 % | 4,1 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.