Gratineret hummer med wasabiflødeskum
•
Festligt og fornøjeligt.....halve hummere med sprød gratineret topping. Hertil et lækkert, lidt hot flødeskum og en farverig salat. Nemt og alligevel lidt luksuriøst.
Ingredienser
Wasabiflødeskum
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
1½ tsk
Wasabi
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Salat
75 g
Rensede babysalatblade
|
|
---|---|
1
Mangofrugt i korte stave (ca. 250 g)
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1½ spsk
Finkthakket rød chilipeber
|
|
¾ tsk
Havsalt
|
3
Kogte hummere (ca. 1800 g)
|
|
---|---|
4 skiver
Franskbrød uden skorpe (ca. 75 g)
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
Limefrugter i både
|
---|
Sådan gør du
Gratinering:
Ca. 5 min. ved 250° - traditionel ovn.
Wasabiflødeskum
Salat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11334 kJ / 2709 kcal
Næringsindhold pr. 100g
450 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 50,6 % | 13,4 g |
Kulhydrat: | 11,3 % | 3 g |
Fedt: | 38,1 % | 4,6 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.