8074 kJ / 1930 kcal
294 kJ / 70 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 18,8 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 57,9 % | 10 g |
Fedt: | 23,3 % | 1,9 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Tørrede belugalinser (ca. 2 dl)
|
180 g |
---|---|
Vand
|
½ liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Hele grønne kardemommekapsler (eller ¼ tsk frø)
|
4 |
---|---|
Karry
|
2 spsk |
Rapsolie
|
1 spsk |
Finthakkede zittauerløg (ca. 175 g)
|
2 |
Stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 100 g)
|
2 |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Grøntsagsbouillon
|
1 liter |
Madlavningsfløde
|
¼ liter |
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
3 |
Mild mangochutney
|
2 spsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Groft brød (ca. g)
|
240 g |
---|