Sød kartoffel curry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Skøn og cremet rød curry med flødefraiche og lækre grøntsager. Den søde kartoffel curry er super velsmagende og hurtigt at tilberede.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 80 g belugalinser (ca. 1 dl)
  • 15 g smør
  • 2 zittauerløg i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 2 store fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 skrællet sød kartoffel i tern (ca. 450 g)
  • 1 aubergine i tern (ca. 350 g)
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 3 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • 3 dl vand
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl friske mynteblade
  • ½ dl ristede græskarkerner

Tilbehør

  • 240 g løse ris, parboiled - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Skyl linserne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 20 min., eller til de lige netop er møre. Lad linserne dryppe af i en sigte.

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt sød kartoffel, aubergine og rød karrypasta og rør det godt sammen. Bland flødefraiche, vand, salt og peber i og lad curryen koge ved jævn varme i ca. 10 min. - rør af og til.

Anret den søde kartoffel curry med linser, mynte og græskarkerner på toppen og server retten med ris til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag