Nudler med spicy kylling og grøntsager

Nudler med spicy kylling og grøntsager

20 min
Nudler med kylling og grøntsager er super nem og hurtig aftensmad......og mon ikke børnene er særligt vilde med nudelretten. Man kan forstille sig at grøntsagerne nemt smutter ned sammen med nudlerne, uden der skal den store overtalelse til. Nudler med kylling og grøntsager er en rigtig god basisret til hverdag, hvor du skal have ryddet op i grøntsagsskuffen. Forårsløgene kan fx skiftes ud med rødløg eller porrer, peberfrugterne kan erstattes af blomkål eller broccoli, og æblerne kan du bytte ud med mangofrugt, blåbær eller frisk ananas eller fra dåse - kun fantasien sætter grænser, når du skal sammensætte din egen nudler med kylling og grøntsager.

Sådan gør du

Nudler med spicy kylling og grøntsager
  • Bring suppen i kog, under omrøring i en tykbundet gryde.
  • Tilsæt kylling, nudler og salt og kog suppen i ca. 4 min., stadig under omrøring.
  • Vend peberfrugter, forårsløg, æbler, chilisauce og vand i og lad suppen koge i ca. 1 min.
  • Smag til og server straks med drys af cashewnødder.
Tips

Du kan bruge de grøntsager og frugt, du har i grøntsagsskuffen, fx blåbær, broccolibuketter og hakket rødløg. Synes du at smagen er for stærk, så undlad chilisauce - og server den ved siden af.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12189 kJ / 2913 kcal

Næringsindhold pr. 100g

476 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 22,9 % 6,4 g
Kulhydrat: 48 % 13,4 g
Fedt: 29,1 % 3,7 g
Mere inspiration

Vil du lave din egen thaisuppe, finder du opskriften her.

Ingredienser

Nudler med spicy kylling og grøntsager
Thaisuppe
1 liter
Kyllingeinderfileter i små tern
400 g
Ægnudler
250 g
Groft salt
1½ tsk
Røde peberfrugter i korte strimler (ca. 300 g)
2
Forårsløg i ringe (ca. 200 g)
2 bundter
Røde æbler i små tern (ca. 250 g)
2
Sød chilisauce
4 spsk
1-2 dl vand
Grofthakkede cashewnødder
75 g