Du kan bruge de grøntsager og frugt, du har i grøntsagsskuffen, fx blåbær, broccolibuketter og hakket rødløg. Synes du at smagen er for stærk, så undlad chilisauce - og server den ved siden af.
12189 kJ / 2913 kcal
476 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 22,9 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 48 % | 13,4 g |
Fedt: | 29,1 % | 3,7 g |
Vil du lave din egen thaisuppe, finder du opskriften her.
Thaisuppe
|
1 liter |
---|---|
Kyllingeinderfileter i små tern
|
400 g |
Ægnudler
|
250 g |
Groft salt
|
1½ tsk |
Røde peberfrugter i korte strimler (ca. 300 g)
|
2 |
Forårsløg i ringe (ca. 200 g)
|
2 bundter |
Røde æbler i små tern (ca. 250 g)
|
2 |
Sød chilisauce
|
4 spsk |
1-2 dl vand
|
|
Grofthakkede cashewnødder
|
75 g |