Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn..
Du kan også bruge andre grøntsager til pastafadet. Kig i grøntsagsskuffen, hvad du har. Hvis du bruger lidt "tungere" grøntsager, som fx gulerødder og broccoli, er det en god idé at overhælde grøntsagerne med kogende vand og lade dem trække i ca. 3 min., så de ikke er helt rå, når du blander dem med pastaen.
10551 kJ / 2522 kcal
482 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 25,7 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 42,2 % | 12 g |
Fedt: | 32,1 % | 4,2 g |
Her har du en lidt mere traditionel Mac and cheese, men dog ikke så tung som originalen.
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx skruer
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i store tern (ca. 300 g)
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
175 g
Revet cheddarost
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Blandet salat af fx, fintstrimlet spidskål og
|
|
---|---|
Blandede babysalatblade drysset med lidt salt og peber
|