Pastafad med oksekød er inspireret af den amerikanske klassiker - macaroni and cheese, mac and cheese eller bare mac n cheese....kært barn har mange navne. Det er normalt en tung sag, men her har vi en pasta i fad i en lidt lettere version og med grøntsager og kød, så den også passer på en hverdag. Pasta med oksekød kunne godt gå hen og blive en af familiens hverdagsklassikere. Den er nem at lave og så er det sandsynligvis noget både børn og voksne kan lide.
Her har du en lidt mere traditionel Mac and cheese, men dog ikke så tung som originalen.
Du kan også bruge andre grøntsager til pastafadet. Kig i grøntsagsskuffen, hvad du har. Hvis du bruger lidt "tungere" grøntsager, som fx gulerødder og broccoli, er det en god idé at overhælde grøntsagerne med kogende vand og lade dem trække i ca. 3 min., så de ikke er helt rå, når du blander dem med pastaen.
10563 kJ / 2525 kcal
483 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,8 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 41,8 % | 11,9 g |
Fedt: | 32,4 % | 4,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.