Her har du en lidt mere traditionel Mac and cheese, men dog ikke så tung som originalen.
Du kan også bruge andre grøntsager til pastafadet. Kig i grøntsagsskuffen, hvad du har. Hvis du bruger lidt "tungere" grøntsager, som fx gulerødder og broccoli, er det en god idé at overhælde grøntsagerne med kogende vand og lade dem trække i ca. 3 min., så de ikke er helt rå, når du blander dem med pastaen.
10563 kJ / 2525 kcal
483 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,8 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 41,8 % | 11,9 g |
Fedt: | 32,4 % | 4,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.