Her er et andet nemt pastafad inspireret af Mac and cheese.
Du kan blande de 75 g ost på toppen med 1 dl pankorasp. Den hjemmelavde mornaysauce kan du erstatte med ½ liter Arla Karolines Køkken® Let Mornaysauce som du rører op med 2 dl mælk.
11354 kJ / 2714 kcal
299 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 19,2 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 9,1 g |
Fedt: | 29 % | 2,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret hvid pasta, fx suppehorn
|
350 g |
Hakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Smør
|
25 g |
---|---|
Hvedemel
|
2 spsk |
Mælk
|
6 dl |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
100 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
75 g |
---|
Frossen bønne-mix
|
450 g |
---|---|
Vand
|
1½ liter |
Groft salt
|
1½ tsk |
Hvidvinseddike
|
½ spsk |
Dijonsennep
|
½ spsk |
Vand
|
½ spsk |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Grofthakkede krydderurter, fx bredbladet persille
|
1 dl |