Mac and cheese, mac n cheese, macaroni and cheese - kært barn har mange navne. Mac and cheese er et enkelt pastafad, som er elsket af mange. Ikke mindst i USA, hvor Mac and cheese vel nærmest kan kaldes en nationalret. Her serverer vi en bønnesalat til den lune Mad and cheese - så ligger den lidt lettere i maven.
Her er et andet nemt pastafad inspireret af Mac and cheese.
Du kan blande de 75 g ost på toppen med 1 dl pankorasp. Den hjemmelavde mornaysauce kan du erstatte med ½ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce som du rører op med 2 dl mælk.
11494 kJ / 2747 kcal
303 kJ / 72 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 19 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 9,1 g |
Fedt: | 29,6 % | 2,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.