Mac and cheese

Mac and cheese

45 min Hovedret
Mac and cheese, mac n cheese, macaroni and cheese - kært barn har mange navne. Mac and cheese er et enkelt pastafad, som er elsket af mange. Ikke mindst i USA, hvor Mac and cheese vel nærmest kan kaldes en nationalret. Her serverer vi en bønnesalat til den lune Mad and cheese - så ligger den lidt lettere i maven.
Mere inspiration

Her er et andet nemt pastafad inspireret af Mac and cheese.

Velbekomme!
Tips

Du kan blande de 75 g ost på toppen med 1 dl pankorasp. Den hjemmelavde mornaysauce kan du erstatte med ½ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce som du rører op med 2 dl mælk.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2747 kJ / 2747 kcal

Næringsindhold pr. 100g

303 kJ / 72 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 19 % 3,4 g
Kulhydrat: 51,4 % 9,1 g
Fedt: 29,6 % 2,4 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser