Tortellini med grønkål og granatæblekerner er en meget hurtig, nem og velsmagende ret. Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv denne opskrift på tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce. Tortellini med grøntsager giver en dejlig kombination af blødt og sprødt - og her er der faktisk også helt italienske farver på tallerkenen.
Glad for grøntsager og pasta? - så prøv også denne ret.
Erstat grønkål og granatæblekerner med spidskål og hindbær i sommerhalvåret.
6008 kJ / 1436 kcal
579 kJ / 138 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 23,3 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 17,7 g |
Fedt: | 24,9 % | 3,9 g |
Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce.