Tortellini med grønkål og granatæble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g tortellinier med ost
  • 5 g smør
  • 250 g frisk grønkål i mindre stykker
  • 2½ dl Cheasy® til madlavning 4%
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • groftkværnet peber
  • 100 g granatæblekerner
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 100 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog tortellinierne efter anvisning på emballagen. Hæld kogevandet fra og hold tortellinierne varme.

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits grønkål i 1-2 min. og tag det op af panden. Hæld Cheasy 4%, citronsaft, salt og peber i panden, varm saucen igennem og lad den koge ved svag varme i ca. 2 min - til den tykner en smule. Smag til.

Fordel grønkål i 2 dybe tallerkener. Læg tortellini, sauce og granatæblekerner ovenpå og drys med citronskal og peber. Server med groft flute.

Tip

Erstat grønkål og granatæblekerner med spidskål og hindbær i sommerhalvåret.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: