Tortellini med grønkål og granatæble

Tortellini med grønkål og granatæble

15 min Hovedret

Tortellini med grønkål og granatæblekerner er en meget hurtig, nem og velsmagende ret. Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv denne opskrift på tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce. Tortellini med grøntsager giver en dejlig kombination af blødt og sprødt - og her er der faktisk også helt italienske farver på tallerkenen.

Mere inspiration

Glad for grøntsager og pasta? - så prøv også denne ret.

Velbekomme!
Tip

Erstat grønkål og granatæblekerner med spidskål og hindbær i sommerhalvåret.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6008 kJ / 1436 kcal

Næringsindhold pr. 100g

579 kJ / 138 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 23,3 % 7,9 g
Kulhydrat: 51,8 % 17,7 g
Fedt: 24,9 % 3,9 g
Relateret video
Tortellini med grønkål og granatæble

Ingredienser