Tortellini med grønkål og granatæble
15 min
•
Tortellini med grønkål og granatæblekerner er en meget hurtig, nem og velsmagende ret. Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv denne opskrift på tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce. Tortellini med grøntsager giver en dejlig kombination af blødt og sprødt - og her er der faktisk også helt italienske farver på tallerkenen.
Ingredienser
Ostesauce
1 spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
50 g
Revet mozzarellaost
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Tortellini
250 g
Tortellinier eller raviolier med ost
|
---|
Grønkål
5 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Frisk grønkål i mindre stykker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
100 g
Granatæblekerner
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
100 g
Groft flute
|
---|
Sådan gør du
Ostesauce
Tortellini
Grønkål
Erstat grønkål og granatæblekerner med spidskål og hindbær i sommerhalvåret.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4661 kJ / 1114 kcal
Næringsindhold pr. 100g
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 21,1 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 55,4 % | 14,6 g |
Fedt: | 23,5 % | 2,8 g |
Relateret video
Tortellini med grønkål og granatæble
Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce.