Tortellini med grønkål og granatæble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

15 min

Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tortellini

  • 250 g tortellinier med ost
  • 100 g granatæblekerner
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 100 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tortellini

  1. Kog tortellinierne efter anvisning på emballagen. Hæld kogevandet fra og hold tortellinierne varme.
  2. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits grønkål i 1-2 min. og tag det op af panden.
  3. Hæld Cheasy 4%, citronsaft, salt og peber i panden, varm saucen igennem og lad den koge ved svag varme i ca. 2 min - til den tykner en smule. Smag til.

Fordel grønkål i 2 dybe tallerkener. Læg tortellini, sauce og granatæblekerner ovenpå og drys med citronskal og peber. Server med groft flute.

Tip

Erstat grønkål og granatæblekerner med spidskål og hindbær i sommerhalvåret.

Tortellini med grønkål og granatæble

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag