Grøn risotto

Nøglehulsmærket opskrift

Grøn risotto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Det italienske køkken er et af de bedste i verden, og de har givet os så mange lækre retter - risotto er en af dem.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 320 g risottoris (ca. 4 dl)
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
  • ¾ liter grøntsagsbouillon
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • 2 grønne squash i små tern (ca. 300 g)
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 200 g Karolines Køkken® revet Mozzarella 15% Mozzarella
  • 4 spsk kapers uden lage
  • 75 g hakkede sorte oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits ris og løg i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og salt og kog ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Vend ærter, squash, persille og 100 g af osten i retten. Varm risottoen igennem og smag til. Kom den grønne risotto i en varm skål og server straks sammen med resten af osten, kapers og oliven - som drys.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9524 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: