Lav evt. 1 liter bouillon, så du har lidt ekstra til at vende i risottoen, hvis du vil have en mere cremet konsistens.
Vil du have mere knald på smagen, kan du servere oliven og/eller kapers til den grønne risotto.
8860 kJ / 2118 kcal
440 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 15,3 % | 4 g |
Kulhydrat: | 56,4 % | 14,6 g |
Fedt: | 28,3 % | 3,4 g |
Endnu en herlig grøn risotto - cremede ris og sprøde grøntsager.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
15 g
Smør
|
|
---|---|
320 g
Risottoris (ca. 4 dl)
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
8 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
2
Grønne squash i små tern (ca. 300 g)
|
|
200 g
Optøede frosne ærter
|
|
3 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
---|---|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Friskkværnet peber
|
---|