Grøn risotto

Nøglehulsmærket opskrift

Grøn risotto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(79 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Det italienske køkken er et af de bedste i verden, og de har givet os så mange lækre retter - risotto er en af dem.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 320 g risottoris (ca. 4 dl)
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
  • ¾ liter grøntsagsbouillon
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • 2 grønne squash i små tern (ca. 300 g)
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 200 g Karolines Køkken® revet Mozzarella 15% Mozzarella
  • 4 spsk kapers uden lage
  • 75 g hakkede sorte oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits ris og løg i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og salt og kog ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Vend ærter, squash, persille og 100 g af osten i retten. Varm risottoen igennem og smag til.

Kom den grønne risotto i en varm skål og server straks sammen med resten af osten, kapers og oliven - som drys.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9524 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: