Ca. 18 min. ved 225° - traditionel ovn.
11251 kJ / 2689 kcal
457 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25,2 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 38,8 % | 10,4 g |
Fedt: | 36 % | 4,4 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
250 g
Risottoris (ca. 2¼ dl)
|
|
½ liter
Hønsebouillon
|
|
550 g
Groftstrimlet hvidkål
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
600 g
Lakseside med skind
|
|
---|---|
4 spsk
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
4
Skrællede gulerødder (ca. 300 g)
|
---|
Citroner (usprøjtede) i både
|
---|