Hvidkålsrisotto med bagt laks

Hvidkålsrisotto med bagt laks

45 min Hovedret

Skøn risotto med masser af hvidkål. En genial måde at få masser af grøntsager på uden at det smager kedeligt. Server med ovnbagt laks og gulerodssalat, så er der både noget for ganen og for øjet.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11559 kJ / 2763 kcal

Næringsindhold pr. 100g

469 kJ / 112 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 24,9 % 6,9 g
Kulhydrat: 39,2 % 10,8 g
Fedt: 35,9 % 4,6 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser