Sæt grøntsagerne i en kold ovn. Indstil på 250° - traditionel ovn og bag i ca. ½ time.
Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.
9407 kJ / 2248 kcal
388 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 27,2 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 10,5 g |
Fedt: | 27 % | 2,8 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
4
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
5
Gulerødder i tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
1 liter
Kogende vand
|
|
250 g
Små blommetomater i halve
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Renset mørksejfileter eller anden fisk, fx torsk, kuller eller lange
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
2 dl
Fiskebouillon
|
|
---|---|
1½ dl
Piskefløde
|
|
3 spsk
Dijonsennep
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Lys saucejævner
|
|
2 spsk
Hakkede estragonblade
|
|
1 dl
Hakket kruspersille
|
Kviste af kruspersille
|
---|