Fisk med syrlig sennepssauce
•
Arbejdstid: 45 min
•
Den syrlige sennepssauce binder fisk, grøntsager og pasta sammen til en skøn ret med masser af smag og farver.
Ingredienser
4
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
5
Gulerødder i tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
250 g
Små blommetomater i halve
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Renset mørksejfileter eller anden fisk, fx torsk, kuller eller lange
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
---|
Syrlig sennepssauce
2 dl
Fiskebouillon
|
|
---|---|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
3 spsk
Dijonsennep
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Lys saucejævner
|
|
2 spsk
Hakkede estragonblade
|
|
1 dl
Hakket persille
|
Sådan gør du
Syrlig sennepssauce
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9401 kJ / 2247 kcal
Næringsindhold pr. 100g
387 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 27,2 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 45,9 % | 10,4 g |
Fedt: | 26,9 % | 2,8 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.