Spaghetti og torsk med parmaskinke
30 min
•
Parmaskinke og citron giver dejlig smag til den milde torsk. Kål, bønner og jordskokker giver flot farve og bid til spaghettien. Og det hele bliver samlet af den milde ostesauce.
Ingredienser
Jordskokker
200 g
Skrællede eller skrubbede jordskokker i små tern
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Torsk og parmaskinke
500 g
Renset torskefilet
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 skiver
Parmaskinke (ca. 50 g)
|
|
25 g
Smør
|
Pasta
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx spaghetti
|
|
200 g
Fintsnittet savojkål
|
|
200 g
Edamamebønner
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Fintstrimlet savojkål
|
---|
Sådan gør du
Jordskokker
Torsk og parmaskinke
Pasta
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12294 kJ / 2938 kcal
Næringsindhold pr. 100g
528 kJ / 126 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 26,5 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 40,1 % | 12,5 g |
Fedt: | 33,4 % | 4,8 g |