Hvis du ønsker at lave en helt klassisk citronpasta, kan du blot undlade squash. Det smager også skønt at vende friskbælgede ærter i pastaretten.
6579 kJ / 1572 kcal
1082 kJ / 259 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 14,6 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 33,6 g |
Fedt: | 32,7 % | 9,6 g |
250 g
Tørret spaghetti
|
|
---|---|
40 g
Smør
|
|
1
Squash, i grove stykker
|
|
1
Fed hvidløg, finthakket
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Citronsaft
|
|
70 g
Revet parmigiano reggiano
|
1 håndfuld
Frisk basilikum
|
|
---|---|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|