Tabbouleh på perlerug til stegt fisk

Tabbouleh på perlerug til stegt fisk

45 min Hovedret
Tabbouleh på perlerug til stegt fisk, er fisk på en meget lækker og lidt anderledes måde. Tabboulehen er både sprød, blød og syrlig og går godt til den krydrede fisk. Tabboulehen er som nævnt lavet på perlerug, der har et dejligt bid i kernerne. Den stegte fisk får lidt ekstra smag fra chili og sammen med den iskolde fraiche giver det en dejlig kontrast. Velbekomme!
Mere inspiration

Her er en lidt mere traditionel og dejlig ret med fisk.

Velbekomme!
Madpakke til i morgen

Lav evt. ekstra tabbouleh så der er til madpakkerne i morgen.

Tip

Tabboulehen smager også dejligt til stegt kylling. Eller du kan servere den som vegetarret sammen med fx deller af plantefars.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1933 kJ / 1933 kcal

Næringsindhold pr. 100g

378 kJ / 90 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 24,5 % 5,5 g
Kulhydrat: 48,4 % 10,8 g
Fedt: 27,1 % 2,8 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser