Lav evt. ekstra tabbouleh så der er til madpakkerne i morgen.
Tabboulehen smager også dejligt til stegt kylling. Eller du kan servere den som vegetarret sammen med fx deller af plantefars.
7536 kJ / 1801 kcal
353 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28,1 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 10,6 g |
Fedt: | 20,8 % | 2 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
4 dl
Perlerug
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4
Finthakkede tomater uden kerner (ca. 300 g)
|
|
---|---|
½
Agurk i små tern
|
|
100 g
Syltede drueagurker i små tern
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
1 dl
Finthakket frisk koriander
|
|
¾ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Filet af lange, torsk eller lyssej - uden skind
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
4 dl
Fraiche
|
---|