Her er en lidt mere traditionel og dejlig ret med fisk.
Lav evt. ekstra tabbouleh så der er til madpakkerne i morgen.
Tabboulehen smager også dejligt til stegt kylling. Eller du kan servere den som vegetarret sammen med fx deller af plantefars.
8062 kJ / 1927 kcal
377 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 24,7 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 48,4 % | 10,7 g |
Fedt: | 26,9 % | 2,7 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Perlerug
|
4 dl |
---|---|
Vand
|
4 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Finthakkede tomater uden kerner (ca. 300 g)
|
4 |
---|---|
Agurk i små tern
|
½ |
Syltede drueagurker i små tern
|
100 g |
Finthakket bredbladet persille
|
1 dl |
Finthakket frisk koriander
|
1 dl |
Friskpresset citronsaft
|
¾ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Filet af lange, torsk eller lyssej - uden skind
|
400 g |
---|---|
Smør
|
20 g |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
4 dl |