Sennepsfløden (med eller uden grøntsager) kan også serveres som sauce til stegt eller dampet torsk, til kylling eller svinekoteletter.
11105 kJ / 2654 kcal
495 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 22,7 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 44,7 % | 13 g |
Fedt: | 32,6 % | 4,4 g |
Her er en anden "otto".
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
320 g
Perlespelt (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4
Rensede laksefileter med skind (ca. 500 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
50 g
Renset rucolasalat
|
|
---|---|
2
Agurker i stave (ca. 500 g)
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|