Tacos er en streetfood klassisker og laves typisk med en slags fyld og let topping. Disse tacos består af små, hjemmebagte tortillas, paneret torsk og en frisk mangosalsa. De små tortillas er hurtige at lave og helt bestemt arbejdet værd! Saml dejen og lad den hvile, mens du forbereder dit fyld. Så kan du bage tortillas og samle dine tacos.
Prøv også denne lækre tacos med pulled oksekød.
I stedet for små tortillas kan du bage 8 store tortillas (ca. 22 cm i diameter). Det er nemmest at arbejde med dejen, når den har hvilet 10-15 min. så glutenstrukturen kan udvikle sig, men er du sulten, kan du godt rulle den ud med det samme.
12232 kJ / 2924 kcal
586 kJ / 140 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23,3 % | 8 g |
Kulhydrat: | 48,9 % | 16,9 g |
Fedt: | 27,8 % | 4,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.