Server evt. fintsnittet iceberg salat til - det både smager godt og giver ekstra fylde. I stedet for små tortillas kan du bage 8 store tortillas (ca. 22 cm i diameter). Det er nemmest at arbejde med dejen, når den har hvilet 10-15 min. så glutenstrukturen kan udvikle sig, men er du sulten, kan du godt rulle den ud med det samme.
14948 kJ / 3573 kcal
787 kJ / 188 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 17,7 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 30,3 % | 14 g |
Fedt: | 52 % | 11,1 g |
Prøv lækre tortillas - her med krydret kylling.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
15 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Oksebov uden ben
|
|
1
Pilsnerøl (33 cl)
|
|
3
Knuste fed hvidløg
|
|
2 spsk
Koncentreret kalvefond
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
2 tsk
Stødt chili
|
|
½ tsk
Groft salt
|
225 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
75 g
Majsmel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
1 spsk
Olie
|
|
2 dl
Vand - lillefingervarmt
|
2
Avocadoer (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1
Tomat (ca. 100 g)
|
|
2
Knuste små fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost (ca. 2 dl)
|
Frisk koriander
|
|
---|---|
Frisk røde chilipebre
|