Flere skønne vegetariske tacoskaller - masser af smag.
Svampetacos bliver endnu bedre, når du bruger hjemmelavede syltede rødløg og fx denne tomatsalsa .
4849 kJ / 1159 kcal
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 11,5 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 44,9 % | 12,5 g |
Fedt: | 43,6 % | 5,6 g |
Blandede svampe
|
250 g |
---|---|
Olivenolie
|
2 spsk |
Lille fed hvidløg, fint hakket
|
1 |
Lille løg, i tynde skiver
|
1 |
Tørret oregano
|
1 spsk |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Cayennepeber
|
¼ tsk |
Sukker
|
1½ tsk |
Sojasauce
|
2 spsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Majs tortillaer, ca. 15 cm i diameter
|
6 |
---|---|
Økologisk creme fraiche 9%
|
2 dl |
Syltede rødløg, evt hjemmelavede, se link i tips
|
1 dl |
Tomatsalsa, evt hjemmelavet, se link i tip
|
150 g |
Frisk koriander
|
En håndfuld tortillachips med salt
|
|
---|---|
Limefrugter i både
|