Ostetoast med skinke og sauerkraut

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Fermenterede grøntsager er hot i tiden. Her er det kål sammen med lækker skinke og kraftfuld sennep.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød (ca. 200 g)
  • 4 skiver groft brød (ca. 200 g)
  • 1½ spsk dijonsennep
  • 4 skiver kogt, røget skinke, fx landskinke (ca. 100 g)
  • 200 g surkål-sauerkraut
  • 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Æble- og valnøddesalat

  • 25 g grofthakkede valnøddekerner
  • 200 g fintstrimlet romainesalat
  • 1 æble i tynde skiver (ca. 150 g)
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med sennep på den ene side. Fordel på rugbrødsskiverne - med sennep, skinke, kål og ost. Læg den grove brødskive - med sennep, på toppen og kom dem i en toaster, 1 eller 2 af gangen i ca. 4 min. - til de er sprøde og lækre og osten er smeltet.

Æble- og valnøddesalat

Rist valnødderne i en pande ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Vend dem sammen med salat, æble, salt og peber og server sammen med de lune toast med skinke og kål.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde: