Ostetoast med skinke og sauerkraut - Opskrifter - Arla

Ostetoast med skinke og sauerkraut

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Fermenterede grøntsager er hot i tiden. Her er det kål sammen med lækker skinke og kraftfuld sennep.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød (ca. 200 g)
  • 4 skiver groft brød (ca. 200 g)
  • 1½ spsk dijonsennep
  • 4 skiver kogt, røget skinke, fx landskinke (ca. 100 g)
  • 200 g surkål-sauerkraut
  • 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Æble- og valnøddesalat

  • 25 g grofthakkede valnøddekerner
  • 200 g fintstrimlet romainesalat
  • 1 æble i tynde skiver (ca. 150 g)
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med sennep på den ene side. Fordel på rugbrødsskiverne - med sennep, skinke, kål og ost. Læg den grove brødskive - med sennep, på toppen og kom dem i en toaster, 1 eller 2 af gangen i ca. 4 min. - til de er sprøde og lækre og osten er smeltet.

Æble- og valnøddesalat

Rist valnødderne i en pande ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Vend dem sammen med salat, æble, salt og peber og server sammen med de lune toast med skinke og kål.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: