Toast med hytteost og røget laks

Toast med hytteost og røget laks

15 min
Prøv denne delikate toast med røget laks og hytteost til en frokost derhjemme eller tag den med på picnic - den smager godt både varm og kold.

Sådan gør du

  • Fordel hytteost, purløg, laks og salat imellem 2 skiver toastbrød. Lad en grill pande blive godt varm. Læg de to toasts i den varme grillpande og rist dem ved svag varme i ca. 3 min. på hver side. Pres brødskiverne let med en paletkniv, mens de steger. Skær de varme toasts igennem på skrå og anret dem på en tallerken sammen med salat, bladselleri, peber og citronbåde.
Tip
  • De to toasts kan også ristes i en sandwichrister eller i en toastmaskine.

Find mange flere opskrifter på toast her.

Energiindhold for hele retten:

5847 kJ / 1397 kcal

Næringsindhold pr. 100g

494 kJ / 118 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 21 % 6,1 g
Kulhydrat: 43,2 % 12,6 g
Fedt: 35,8 % 4,8 g

Ingredienser

250 g Hytteost
1 spsk Fint klippet purløg
75 g Røget laks i tynde skiver
75 g Fintstrimlede blade af hjertesalat
4 skiver Fuldkorns toastbrød
Hertil
100 g Skyllede blade af hjertesalat
100 g Bladselleri i tynde strimler
Friskkværnet peber
4 Både af citroner (usprøjtede)