Toast med hytteost og røget laks
15 min
Nøglehulsmærket opskrift

Toast med hytteost og røget laks

Prøv denne delikate toast med røget laks og hytteost til en frokost derhjemme eller tag den med på picnic - den smager godt både varm og kold.
Nøglehulsmærket opskrift
15 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Toast med hytteost og røget laks

Nøglehulsmærket opskrift

Prøv denne delikate toast med røget laks og hytteost til en frokost derhjemme eller tag den med på picnic - den smager godt både varm og kold.

Antal portioner

Hertil

  • 100 g skyllede blade af hjertesalat
  • 100 g bladselleri i tynde strimler
  • friskkværnet peber
  • 4 både af citroner

Fremgangsmåde:

Fordel hytteost, purløg, laks og salat imellem 2 skiver toastbrød. Lad en grill pande blive godt varm. Læg de to toasts i den varme grillpande og rist dem ved svag varme i ca. 3 min. på hver side. Pres brødskiverne let med en paletkniv, mens de steger. Skær de varme toasts igennem på skrå og anret dem på en tallerken sammen med salat, bladselleri, peber og citronbåde.

Tip

De to toasts kan også ristes i en sandwichrister eller i en toastmaskine.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 23 %
Print