Toast med hytteost og røget laks

Nøglehulsmærket opskrift

Toast med hytteost og røget laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Nøglehulsmærket opskrift

Prøv denne delikate toast med røget laks og hytteost til en frokost derhjemme eller tag den med på picnic - den smager godt både varm og kold.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 100 g skyllede blade af hjertesalat
  • 100 g bladselleri i tynde strimler
  • friskkværnet peber
  • 4 både af citroner (usprøjtede)

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel hytteost, purløg, laks og salat imellem 2 skiver toastbrød. Lad en grill pande blive godt varm. Læg de to toasts i den varme grillpande og rist dem ved svag varme i ca. 3 min. på hver side. Pres brødskiverne let med en paletkniv, mens de steger. Skær de varme toasts igennem på skrå og anret dem på en tallerken sammen med salat, bladselleri, peber og citronbåde.

Tip

De to toasts kan også ristes i en sandwichrister eller i en toastmaskine.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: