Toast med hytteost og røget laks

Nøglehulsmærket opskrift

Toast med hytteost og røget laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Nøglehulsmærket opskrift

Prøv denne delikate toast med røget laks og hytteost til en frokost derhjemme eller tag den med på picnic - den smager godt både varm og kold.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 100 g skyllede blade af hjertesalat
  • 100 g bladselleri i tynde strimler
  • friskkværnet peber
  • 4 både af citroner (usprøjtede)

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel hytteost, purløg, laks og salat imellem 2 skiver toastbrød. Lad en grill pande blive godt varm. Læg de to toasts i den varme grillpande og rist dem ved svag varme i ca. 3 min. på hver side. Pres brødskiverne let med en paletkniv, mens de steger. Skær de varme toasts igennem på skrå og anret dem på en tallerken sammen med salat, bladselleri, peber og citronbåde.

Tip

De to toasts kan også ristes i en sandwichrister eller i en toastmaskine.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: