Prøv dette lækre surdejsbrød til dine Egg Benedict.
Brug brunet smør til hollandaisen og få en nøddeagtigt smag. Udskift skinken med bacon eller dampet spinat, eller lav en kombination med skinke og spinat. Har du ikke mod på at kaste dig ud i at pochere æg, kan du bruge et kogt, smilende æg.
Hvis saucen skiller, kan du tilsætte lidt kold vand og samle den igen. Hvis ikke det hjælper, kan du piske den skilte sauce ind i en ny æggeblomme stille og roligt. Pas på saucen ikke bliver varmere end 60 grader.
10963 kJ / 2620 kcal
592 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 11,4 % | 4 g |
Kulhydrat: | 19,7 % | 6,9 g |
Fedt: | 68,9 % | 11 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.