Panini med rugbrød og avocado

Panini med rugbrød og avocado

15 min
Panini er en grillet sandwich - og således er panini i familie med toast. Her får du en panini i en grov variant, hvor det traditionelle lyse brød er byttet ud med rugbrød. Fyld panini'en med avocado, løg og ost, så har du en skøn frokostret.

Sådan gør du

Rugbrødspanini
  • Smør rugbrødskiverne med sennep. Læg brødene sammen, med sennepssiden ind af, om avocado, ost, rødløg og salt. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist rugbrødspaninien i ca. 5 min. - til den er sprød og osten er smeltet. Server rugbrødspaninien varm.
Energiindhold for hele retten:

1678 kJ / 401 kcal

Næringsindhold pr. 100g

688 kJ / 164 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 5,6 g
Protein: 12,5 % 5 g
Kulhydrat: 52,3 % 21,1 g
Fedt: 35,2 % 6,6 g
Mere inspiration

Lyst til flere panini? Så prøv denne mere klassiske opskrift.

Panini
30 min
Panini
(31)

Ingredienser

Rugbrødspanini
2 skiver Groft rugbrød
1 tsk Dijonsennep
½ Moden avocado i skiver
1 skive Cheasy® ML 13% (20+)
½ Rødløg i skiver
¼ tsk Groft salt