Panini er en grillet sandwich - og således er panini i familie med toast. Her får du en panini i en grov variant, hvor det traditionelle lyse brød er byttet ud med rugbrød. Fyld panini'en med avocado, løg og ost, så har du en skøn frokostret.
Sådan gør du
Rugbrødspanini
Smør rugbrødskiverne med sennep. Læg brødene sammen, med sennepssiden ind af, om avocado, ost, rødløg og salt. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist rugbrødspaninien i ca. 5 min. - til den er sprød og osten er smeltet. Server rugbrødspaninien varm.
Energiindhold for hele retten:
1678 kJ / 401 kcal
Næringsindhold pr. 100g
688 kJ / 164 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
5,6 g
Protein:
12,5 %
5 g
Kulhydrat:
52,3 %
21,1 g
Fedt:
35,2 %
6,6 g
Mere inspiration
Lyst til flere panini? Så prøv denne mere klassiske opskrift.