Panini

Panini

30 min
Panini er et populært medlem af sandwichfamilien. Denne opskrift på panini med chorizo er både nem og lækker. Server de saftige panini sandwich til frokost eller aftensmad. Hvis du skal lave hjemmelavet panini helt fra bunden, kan du følge opskriften på panini brødene i linket. Du kan bruge det panini fyld, du har lyst til - men nemmere end denne opskrift på panini bliver det næppe.

Sådan gør du

Panini
  • Flæk panini brødene og smør underne med pesto.
  • Læg brødene sammen om tomater, chorizo, løg og ost.
  • Bag panini'erne i en toastmaskine (indsats med riller) - klem godt sammen og bag til brødene er gyldne og osten er smeltet.

Du kan skifte chorizopølsen ud med parmaskinke - drys med lidt salt og peber. Hvis I spiser paninierne som mellemmåltid er en pr. person nok for de fleste.

Energiindhold for hele retten:

10387 kJ / 2483 kcal

Næringsindhold pr. 100g

811 kJ / 194 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 22,5 % 10,7 g
Kulhydrat: 29,1 % 13,9 g
Fedt: 48,4 % 10,6 g
Mere inspiration

Du kan selv bage panini brødene.

Panini brød
60+ min
Panini brød
(16)

Ingredienser

Panini
8 Panini brød (ca. 350 g)
4 spsk Basilikumpesto
350 g Tomater i skiver
150 g Chorizopølse i tynde skiver
2 Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 100 g)
300 g Revet mozzarellaost