Lækre panini brød med fuldkorns durummel. Bag jeres egne brød til panini med denne opskrift. De kan laves i forvejen og kommes i fryseren. Så er det nemt for ungerne at lave paninier når de kommer hjem fra skole.
Sådan gør du
Kom kvark og vand i en skål og rør gæren ud heri.
Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel (hold lidt hvedemel tilbage).
Slå dejen godt sammen med en grydeske.
Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1½ time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 8 stykker og form dem til aflange boller.
Rul bollerne ud med en kagerulle, til aflange, flade brød (ca. 8 x 15 cm).
Læg dem på plader med bagepapir, pensl med æg og prik med en gaffel.
Bag panini brødene øverst og nederst i ovnen - i ca. 15 min. ved 175° varmluft.
Brødene kan fryses ned og tages op efter behov, som en nem frokost.
Energiindhold for hele retten:
3702 kJ / 885 kcal
Næringsindhold pr. 100g
869 kJ / 208 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0,8 g
Protein:
15,9 %
8,1 g
Kulhydrat:
67,9 %
34,7 g
Fedt:
16,2 %
3,8 g
Brug de hjemmebagte panini brød til denne panini sandwich.