Panini brød - Opskrifter - Arla

Panini brød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Bag jeres egne brød til panini.....og kom evt. ekstra i fryseren. Så er det nemt for ungerne at lave paninier når de kommer hjem fra skole.

Ingredienser

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kvark og vand i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 8 stykker og form dem til aflange boller. Rul bollerne ud med en kagerulle, til aflange, flade brød (ca. 8 x 15 cm). Læg dem på plader med bagepapir, pensl med æg og prik med en gaffel. Bag panini brødene øverst og nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: