Panini brød
2 timer 5 min
•
Arbejdstid: 20 min
Fryseegnet
•
Lækre panini brød med fuldkorns durummel. Bag jeres egne brød til panini med denne opskrift. De kan laves i forvejen og kommes i fryseren. Så er det nemt for ungerne at lave paninier når de kommer hjem fra skole.
Ingredienser
100 g
Kvark, A38 eller yoghurt
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
10 g
Gær
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Fuldkorns durummel (ca. 1½ dl)
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
---|
Sådan gør du
Brødene kan fryses ned og tages op efter behov, som en nem frokost.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3702 kJ / 885 kcal
Næringsindhold pr. 100g
869 kJ / 208 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 15,9 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 67,9 % | 34,7 g |
Fedt: | 16,2 % | 3,8 g |