Panini brød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

Bag jeres egne brød til panini.....og kom evt. ekstra i fryseren. Så er det nemt for ungerne at lave paninier når de kommer hjem fra skole.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kvark og vand i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 8 stykker og form dem til aflange boller. Rul bollerne ud med en kagerulle, til aflange, flade brød (ca. 8 x 15 cm). Læg dem på plader med bagepapir, pensl med æg og prik med en gaffel. Bag panini brødene øverst og nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag