Panini brød

Panini brød

60+ min
Fryseegnet
Bag jeres egne brød til panini.....og kom evt. ekstra i fryseren. Så er det nemt for ungerne at lave paninier når de kommer hjem fra skole.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

  • Kom kvark og vand i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 8 stykker og form dem til aflange boller. Rul bollerne ud med en kagerulle, til aflange, flade brød (ca. 8 x 15 cm). Læg dem på plader med bagepapir, pensl med æg og prik med en gaffel. Bag panini brødene øverst og nederst i ovnen.
Energiindhold for hele retten:

3702 kJ / 885 kcal

Næringsindhold pr. 100g

869 kJ / 208 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 15,9 % 8,1 g
Kulhydrat: 67,9 % 34,7 g
Fedt: 16,2 % 3,8 g
Mere inspiration

Brug de hjemmebagte panini brød til denne panini sandwich.

Panini
30 min
Panini
(30)

Ingredienser

100 g Kvark
1 dl Vand
10 g Gær
1 spsk Olivenolie
½ tsk Groft salt
100 g Fuldkorns durummel (ca. 1½ dl)
100 g Hvedemel (ca. 1¾ dl)
Pensling
Sammenpisket æg