Hytteostmayo

Hytteostmayo

15 min
Cremet hytteostmayo er fantastisk i en sandwich eller som dip til grøntsagsstave. Og du kan lynhurtigt trylle mayonnaisen om til en remoulade ved at tilsætte finthakkede pickles.

Sådan gør du

  • Kom hytteost, æg og salt i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til det er glat. Smag til. Stil mayo'en tildækket i køleskabet i mindst 15 min.
Velbekomme!
Tip

Lav hytteostmayo'en om til remoulade ved at tilsætte 2 spsk piccalilly eller anden findelt remouladepuré af råsyltede grøntsager.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1186 kJ / 284 kcal

Næringsindhold pr. 100g

428 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 54,7 % 13,8 g
Kulhydrat: 6,2 % 1,6 g
Fedt: 39,1 % 4,5 g

Ingredienser

250 g
Kogt æg
½
Groft salt
¼ tsk