Hytteostmayo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

Cremet hytteostmayo er fantastisk i en sandwich eller som dip til grøntsagsstave. Og du kan lynhurtigt trylle mayonnaisen om til en remoulade ved at tilsætte finthakkede pickles.

Ingredienser

Ca. 2 dl

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hytteost, æg og salt i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til det er glat. Smag til. Stil mayo'en tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Tip

Lav hytteostmayo'en om til remoulade ved at tilsætte 2 spsk piccalilly eller anden findelt remouladepuré af råsyltede grøntsager.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1230 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 50 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 41 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: