Hytteostmayo

Hytteostmayo

15 min
Cremet hytteostmayo er fantastisk i en sandwich eller som dip til grøntsagsstave. Og du kan lynhurtigt trylle mayonnaisen om til en remoulade ved at tilsætte finthakkede pickles.

Sådan gør du

  • Kom hytteost, æg og salt i en foodprocessor eller hurtighakker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til det er glat. Smag til. Stil mayo'en tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Lav hytteostmayo'en om til remoulade ved at tilsætte 2 spsk piccalilly eller anden findelt remouladepuré af råsyltede grøntsager.

Energiindhold for hele retten:

883 kJ / 211 kcal

Næringsindhold pr. 100g

319 kJ / 76 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 63,9 % 12 g
Kulhydrat: 9,8 % 1,8 g
Fedt: 26,3 % 2,3 g

Ingredienser

250 g Hytteost
½ Kogt æg
¼ tsk Groft salt