Hytteostmayo
15 min
•
Cremet hytteostmayo er fantastisk i en sandwich eller som dip til grøntsagsstave. Og du kan lynhurtigt trylle mayonnaisen om til en remoulade ved at tilsætte finthakkede pickles.
Ingredienser
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
½
Kogt æg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Lav hytteostmayo'en om til remoulade ved at tilsætte 2 spsk piccalilly eller anden findelt remouladepuré af råsyltede grøntsager.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
883 kJ / 211 kcal
Næringsindhold pr. 100g
319 kJ / 76 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 63,9 % | 12 g |
Kulhydrat: | 9,8 % | 1,8 g |
Fedt: | 26,3 % | 2,3 g |