Remouladesauce

Remouladesauce

10 min
Nem og dejlig hjemmelavet remouladesauce med æble og persille. Remouladesauce har mere struktur og bid end blot remoulade - og du har mulighed for at give saucen dit personlige touch. Server remouladesaucen til fiskefrikadeller, fiskefileter eller stegt torsk.

Sådan gør du

  • Rør cremefraiche sammen med resten af ingredienserne.
  • Smag til og tilsæt evt. en anelse salt og/eller sukker.
  • Server remouladesauce til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.
Mere inspiration

Prøv remouladesaucen til disse dejlige fiskefrikadeller.

Velbekomme!
Variation

Remouladesaucen kan også tilsættes finthakkede rødløg og finthakket bladselleri. Har du ikke piccalilly ( finthakket sennepspickles) kan du erstatte med remoulade og finthakkede syltede grøntsager, fx pickles.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2185 kJ / 522 kcal

Næringsindhold pr. 100g

867 kJ / 207 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 5,2 % 2,7 g
Kulhydrat: 6,9 % 3,5 g
Fedt: 87,9 % 20,6 g

Ingredienser

2 dl
Finthakket piccalilly
2 dl
Mayonnaise
2 spsk
Æbler i meget små tern
2 spsk
Finthakket kruspersille
2 spsk