Remouladesauce

Remouladesauce

10 min

Nem og dejlig hjemmelavet remouladesauce med æble og persille. Remouladesauce har mere struktur og bid end blot remoulade - og du har mulighed for at give saucen dit personlige touch. Server remouladesaucen til fiskefrikadeller, fiskefileter eller stegt torsk.

Mere inspiration
Velbekomme!
Variation

Remouladesaucen kan også tilsættes finthakkede rødløg og finthakket bladselleri. Har du ikke piccalilly ( finthakket sennepspickles) kan du erstatte med remoulade og finthakkede syltede grøntsager, fx pickles.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2246 kJ / 537 kcal

Næringsindhold pr. 100g

891 kJ / 213 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 5 % 2,6 g
Kulhydrat: 5,9 % 3,1 g
Fedt: 89,1 % 21,5 g

Ingredienser