Grøntsagsfadet smager dejligt til stegt kød, fx lammekoteletter eller hakkebøffer.
8620 kJ / 2060 kcal
339 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 22,4 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 9,7 g |
Fedt: | 29 % | 2,7 g |
Skrubbede små kartofler
|
750 g |
---|---|
Pillede rødløg delt på tværs (ca. 400 g)
|
5 |
Grønne squash i grove stykker (ca. 400 g)
|
2 |
Grønne oliven uden sten
|
75 g |
Hele hvidløg
|
2 |
Olivenolie
|
2 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Skyllede, afdryppede sorte bønner (ca. 240 g)
|
1 dåse |
200 g | |
Blade af bredbladet persille
|
3 dl |
2½ dl | |
Hakket bredbladet persille
|
1 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
3 spsk |