Ca. 40 min. ved 250° - traditionel ovn.
Grøntsagsfadet smager dejligt til stegt kød, fx lammekoteletter eller hakkebøffer.
8722 kJ / 2085 kcal
343 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 22,1 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 9,7 g |
Fedt: | 30,1 % | 2,8 g |
750 g
Skrubbede små kartofler
|
|
---|---|
5
Pillede rødløg delt på tværs (ca. 400 g)
|
|
2
Grønne squash i grove stykker (ca. 400 g)
|
|
75 g
Grønne oliven uden sten
|
|
2
Hele hvidløg
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dåse
Skyllede, afdryppede sorte bønner (ca. 240 g)
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
3 dl
Blade af bredbladet persille
|
2½ dl
Kvark
|
|
---|---|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Vand
|