Champignonlasagne - Opskrifter - Arla

Champignonlasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Vegetarlasagne når den er bedst! Masser af svampe, spinat og løg lagt sammen med lasagneplader og morneysauce. Nemt og godt!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g grøn salat
  • 200 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignoner og løg i ca. 3 min. Pres væden fra spinaten. Vend den i champignonblandingen sammen med muskatnød, salt og peber. Del champignonblandingen i 3 portioner. Læg først en portion champignonblanding i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 19 x 32 cm). Hæld ca. 1½ dl af saucen over. Dæk med halvdelen af lasagnepladerne. Fortsæt i samme rækkefølge - slut med resten af saucen. Drys med ost og bag champignonlasagnen midt i ovnen. Lad den hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Server lasagnen med salat og brød.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: