Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
I stedet for champignon kan du bruge andre svampe fx kantareller eller et svampemix.
9742 kJ / 2328 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19,6 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 50,8 % | 12,2 g |
Fedt: | 29,6 % | 3,3 g |
Lasagne på med kød - helt klassisk.
Smør
|
25 g |
---|---|
Champignoner i halve og kvarte
|
450 g |
Hakkede skalotteløg
|
200 g |
Optøet, frossen helbladet spinat
|
450 g |
Revet muskatnød
|
½ tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Let mornaysauce
|
½ liter |
Tørrede lasagneplader, evt. grønne med spinat (ca. 175 g)
|
10 |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
75 g |
Grøn salat
|
300 g |
---|---|
Brød
|
200 g |