Champignonlasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

60+ min

Vegetarlasagne når den er bedst! Masser af svampe, spinat og løg lagt sammen med lasagneplader og morneysauce. Nemt og godt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g grøn salat
  • 200 g brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignoner og løg i ca. 3 min. Pres væden fra spinaten. Vend den i champignonblandingen sammen med muskatnød, salt og peber. Del champignonblandingen i 3 portioner. Læg først en portion champignonblanding i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 19 x 32 cm). Hæld ca. 1½ dl af saucen over. Dæk med halvdelen af lasagnepladerne. Fortsæt i samme rækkefølge - slut med resten af saucen. Drys med ost og bag champignonlasagnen midt i ovnen. Lad den hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Server lasagnen med salat og brød.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag