Champignonlasagne
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
Vegetarlasagne når den er bedst! Denne hjemmelavede champignonlasagne indeholder masser af svampe, spinat og løg lagt sammen med lasagneplader og mornaysauce. Det er nemt og godt, og så smager det fantastisk. De mange svampe, og deres dejlige umamismag, kompenserer nemt for kødet. Og netop umamismagen er med til at gøre denne champignonlasagne så god.
Ingredienser
Champignonlasagne
25 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
200 g
Hakkede skalotteløg
|
|
450 g
Optøet, frossen helbladet spinat
|
|
½ tsk
Revet muskatnød
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ liter
Let mornaysauce
|
|
10
Lasagneplader, evt. grønne med spinat
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Tilbehør
300 g
Grøn salat
|
|
---|---|
200 g
Brød
|
Sådan gør du
Champignonlasagne
I stedet for champignon kan du bruge andre svampe fx kantareller eller et svampemix.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9757 kJ / 2332 kcal
Næringsindhold pr. 100g
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19,7 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 12,3 g |
Fedt: | 29,2 % | 3,2 g |