Vi fik en venlig henvendelse fra Giuseppe, der fortalte at vores Lasagne italienne smagte udmærket, men den havde ikke ret meget at gøre med en italiensk klassisk lasagne. Nu har vi udviklet en opskrift efter Giuseppes anvisninger, og tillader os at kalde den en klassisk lasagne. Det der bl.a. er karakteristisk i den klassiske lasagne er, at vi i stedet for mornaysauce (som er en ostesauce), bruger en bechamelsauce (som er en mælkesauce) og kommer friskrevet parmesanost mellem lagene. Vi håber vores klassiske lasagne smager jer.
14611 kJ / 3492 kcal
606 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 21 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 32,6 % | 11,6 g |
Fedt: | 44,4 % | 7,3 g |
Alkohol: | 2 % |
I stedet for pancetta kan du bruge bacon.
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.