Her finder du vores lasagne italienne.
I stedet for pancetta kan du bruge bacon.
14673 kJ / 3507 kcal
609 kJ / 146 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 20,4 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 31,8 % | 11,4 g |
Fedt: | 45,9 % | 7,5 g |
Alkohol: | 1,9 % |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
Pancetta (italiensk, krydret, lufttørret grisebryst) i tynde skiver
|
100 g |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Gulerod i meget små tern (ca. 75 g)
|
1 |
Bladselleri i meget små tern (ca. 50 g)
|
2 stilke |
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
300 g |
Tør rødvin eller hvidvin
|
1 dl |
Oksebouillon
|
3 dl |
Koncentreret tomatpuré (ca. 100 g)
|
1 dl |
Laurbærblade
|
2 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Letmælk
|
1 dl |
Smør
|
50 g |
---|---|
Hvedemel
|
4 spsk |
Letmælk
|
½ liter |
Fintrevet muskatnød
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Tørrede lasagneplader (ca. 250 g)
|
12 |
---|---|
Friskrevet parmesanost
|
100 g |
Grøn salat drysset med salt og peber
|
250 g |
---|