Kyllingelasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

60+ min

Dejlig kyllingelasagne til hele familien. Denne kyllingelasagne er supernem at lave og så passer den sig selv i ovnen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kyllingekødsauce

  • 1 spsk olivenolie
  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
  • ½ dl vand
  • 1 groftrevet grøn squash (ca. 300 g)
  • 3 grofthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 tsk hakkede friske timianblade
  • 2 tsk tørret rosmarin
  • 2 tsk groft salt

Salat

  • 1 grøn squash i små tern (ca. 200 g)
  • 100 g skyllede babyspinatblade
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kyllingekødsauce

Lad olien blive varm i en sauterpande. Brun kyllingekødet i ca. 4 min. til det smuldrer og skifter farve. Vend de flåede tomater i - hak dem let. Tilsæt vand, squash, løg, hvidløg, eddike, timian, rosmarin og salt og vend godt rundt.

Fordel kyllingekødsauce, mornaysauce og lasagneplader i et ovnfast fad (ca. 6 x 20 x 30 cm) således: Kom først 3 dl kyllingekødsauce i bunden af fadet. Fordel dernæst 1 dl mornaysauce og 4 lasagneplader. Lav 2 omgange mere - slut med resten af kyllingekødsaucen og mornaysaucen. Pres let, så saucen dækker. Drys med rasp og bag lasagnen midt i ovnen. Lad lasagnen trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Salat

Vend squashtern, spinat, chili og salt sammen med let hånd. Server den varme lasagne sammen med salaten.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Du kan skifte chilipeberen i salaten ud med rød peberfrugt. Så får du en lidt mere børnevenlig salat.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag