Kyllingelasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

60+ min

Dejlig kyllingelasagne til hele familien. Denne kyllingelasagne er supernem at lave og så passer den sig selv i ovnen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kyllingekødsauce

  • 1 spsk olivenolie
  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
  • ½ dl vand
  • 1 groftrevet grøn squash (ca. 300 g)
  • 3 grofthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 tsk hakkede friske timianblade
  • 2 tsk tørret rosmarin
  • 2 tsk groft salt

Salat

  • 1 grøn squash i små tern (ca. 200 g)
  • 100 g skyllede babyspinatblade
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kyllingekødsauce

Lad olien blive varm i en sauterpande. Brun kyllingekødet i ca. 4 min. til det smuldrer og skifter farve. Vend de flåede tomater i - hak dem let. Tilsæt vand, squash, løg, hvidløg, eddike, timian, rosmarin og salt og vend godt rundt.

Fordel kyllingekødsauce, mornaysauce og lasagneplader i et ovnfast fad (ca. 6 x 20 x 30 cm) således: Kom først 3 dl kyllingekødsauce i bunden af fadet. Fordel dernæst 1 dl mornaysauce og 4 lasagneplader. Lav 2 omgange mere - slut med resten af kyllingekødsaucen og mornaysaucen. Pres let, så saucen dækker. Drys med rasp og bag lasagnen midt i ovnen. Lad lasagnen trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Salat

Vend squashtern, spinat, chili og salt sammen med let hånd. Server den varme lasagne sammen med salaten.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Du kan skifte chilipeberen i salaten ud med rød peberfrugt. Så får du en lidt mere børnevenlig salat.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag