25-35 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan bruge alle slags linser i lasagnen, både røde og grønne, men de sorte belugalinser giver et dejligt bid.
11832 kJ / 2828 kcal
508 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 21,4 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 41,4 % | 12,4 g |
Fedt: | 37,2 % | 5,1 g |
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Grofthakket løg (ca. 100 g)
|
|
200 g
Grofthakkede champignoner
|
|
1
Groftrevet squash (ca. 300 g)
|
|
2
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
4
Knuste fed hvidløg
|
|
150 g
Grofthakkede soltørrede tomater i olie
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Tørret basilikum
|
|
1 tsk
Tørret timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Tørrede belugalinser eller anicialinser
|
8
Lasagneplader
|
|
---|---|
½ liter
Mornaysauce
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|