Server fx denne kålsalat til linselasagnen.
Du kan bruge alle slags linser i lasagnen, både røde og grønne, men de sorte belugalinser giver et dejligt bid.
10777 kJ / 2576 kcal
464 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 19,4 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 39,2 % | 10,7 g |
Fedt: | 41,4 % | 5,2 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Grofthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Grofthakkede champignoner
|
200 g |
Groftrevet squash (ca. 300 g)
|
1 |
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
2 |
Knuste fed hvidløg
|
4 |
Grofthakkede soltørrede tomater i olie
|
150 g |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Tørret basilikum
|
1 tsk |
Tørret timian
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Tørrede belugalinser
|
150 g |
Tørrede lasagneplader
|
8 |
---|---|
½ liter | |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
150 g |