Blomkålsfad - Opskrifter - Arla

Blomkålsfad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Blomkålsfad er godt som tilbehør til aftensmaden eller som en ret i sig selv.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog blomkålen i letsaltet vand i ca. 5 min. Hæld det i en sigte og lad det dryppe af. Læg blomkålsbuketterne i et ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm). Hæld pastasaucen over, drys med ost, salt og peber. Bag midt i ovnen. Drys med persille og server.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Server eventuelt med et stykke godt brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: