Blomkålsfad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Blomkålsfad er godt som tilbehør til aftensmaden eller som en ret i sig selv.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog blomkålen i letsaltet vand i ca. 5 min. Hæld det i en sigte og lad det dryppe af. Læg blomkålsbuketterne i et ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm). Hæld pastasaucen over, drys med ost, salt og peber. Bag midt i ovnen. Drys med persille og server.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Server eventuelt med et stykke godt brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde: