Røsti med 2 slags kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

1 timer

Røstien kan spises til alverdens kød. Eller du kan servere den til en god suppe i stedet for brødet.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad ca. 2 tsk af olien blive varm i en pande. Steg løg og hvidløg i ca. 2 min. til det er gyldent. Bland de revne kartofler med sammenpisket æg, løgblanding, ost og salt. Kom bagepapir på en bageplade, pensl det med 1 tsk olie og fordel kartoffelblandingen i en firkant (ca. 30 x 38 cm). Glat overfladen og dryp med resten af olien. Bag røstien midt i ovnen.

Fjern bagepapiret og skær røstien ud i 12 stykker. Læg dem tilbage på bagepladen - evt. med alufolie. Grill røstien øverst i ovnen til den tager farve lige inden serveringen.

Tip

Du kan lave røstien et par timer i forvejen - eller dagen før. Lun røstien på en plade med alufolie ca. 10 min. ved 200°, og grill den derefter de 2-3 min. lige inden serveringen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200°.

Grill

2-3 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Zinfandel Californien, USA

Serveret som tilbehør til kødretter vil disse røsti ledsages bedst af en oversøisk rødvin med lidt frugtsødme Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til oksekød