Du kan bruge alle slags tomater, og om du bruger ferskner eller nektariner, betyder ikke noget, så længe de er solmodne. Opskriften her er med salte mandler, og hvis ikke du har det, så kan du bruge salte græskarkerner, cashewnødder, pistacienødder eller pinjekerner - så længe du kommer lidt nødder eller kerner i, kan du bruge dem, du har.
5207 kJ / 1245 kcal
441 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 11,1 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 28,6 % | 7,4 g |
Fedt: | 60,3 % | 7,2 g |
Du kan bruge alle slags tomater, og om du bruger ferskner eller nektariner, betyder ikke noget, så længe de er solmodne.
3 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Citronsaft
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
300 g
Tomater, fx blomme eller cherry
|
|
---|---|
4
Nektariner eller ferskner, skåret i både
|
|
40 g
Saltede mandler
|
|
1 bundt
Frisk basilikum, grofthakket
|
|
100 g
Salatost i tern
|
|
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|