Her en opskrift på endnu en lækker salat - og hvordan du laver croutoner selv.
Når det ikke er sæson for solmodne tomater, kan retten tilberedes med braiseret fennikel. Del 3 fennikler i kvarte og steg dem i olie, ½ tsk salt og 1 tsk sukker. Damp dem møre under låg i ca. 10 min. og vend dem med 2 finthakkede fed hvidløg, 2 tsk citronskal og 1 dl hakkede krydderurter. Smag til med salt og peber.
5510 kJ / 1317 kcal
630 kJ / 151 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 16,8 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 22,7 % | 8,4 g |
Fedt: | 60,5 % | 10,3 g |
300 g | |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
Cherrytomater i halve og kvarte
|
400 g |
---|---|
Forårsløg i tynde ringe
|
2 |
Olivenolie
|
2 spsk |
Croutoner
|
100 g |
---|---|
Flagesalt
|
|
Friske basilikum
|