Nektarinsalat

Nektarinsalat

15 min
Nektarinsalat er en skøn sommersalat med rucola, nektariner, oliven og salatost. Nektarinsalaten er virkelig velsmagende og nem at lave - og er et supergodt eksempel på at sødt og salt i salater er et godt mix. Server nektarinsalaten sammen med stegt eller grillet kød.

Sådan gør du

  • Fordel rucolaen i bunden af et serveringsfad.
  • Anret nektariner, rødløg og oliven oven på salatbladene.
  • Dryp olie og citronsaft over salaten og drys med salt og peber.
  • Smuldr osteternene og kom dem på toppen af salaten. Server - fx med godt brød eller til stegt kød.
Mere inspiration

Prøv en anden lækker sommersalat, der forener sødt og salt på fineste vis.

Velbekomme!
Tip

Salaten kan også tilberedes med ferskner eller blommer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2403 kJ / 574 kcal

Næringsindhold pr. 100g

429 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 13,6 % 3,4 g
Kulhydrat: 27 % 6,8 g
Fedt: 59,4 % 6,9 g

Ingredienser

Renset rucolasalat
50 g
Modne nektariner eller ferskener i både (ca. 300 g)
4
Rødløg i meget tynde ringe
½
Grønne oliven
50 g
Olivenolie
2 tsk
Friskpresset citronsaft
2 tsk
Havsalt
¼ tsk
Groftkværnet peber
Arla Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg
100 g