Vandmelonsalat med salatost
•
&format=webp)
Vandmelonsalat med salatost - en klassisk kombination, hvor det søde og det salte fungerer rigtig godt sammen. Vandmelonsalaten smager herligt, er frisk og læskende og i denne version med et dejligt krydret tvist af frisk koriander.
Ingredienser
Vandmelonsalat
450 g
Skrællet vandmelon i tern
|
|
---|---|
3
Tomater i tern (ca. 225 g)
|
|
½
Agurk i tern (ca. 150 g)
|
|
½
Rødløg i tynde strimler (ca. 50 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
200 g
Salatost i tern
|
Marinade
3 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1½ spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
1 dl
Grofthakket frisk koriander
|
---|
Sådan gør du
Vandmelonsalat
Marinade
De friske korianderblade kan erstattes af andre krydderurter, fx mynte, bredbladet persille eller basilikum.
Vandmelonsalaten kan forberedes i god tid, men vent med at tilsætte osten og hælde dressingen over før servering. Det samme gælder, hvis du har lyst til at tage salaten med på picnic.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2429 kJ / 580 kcal
Næringsindhold pr. 100g
209 kJ / 50 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 4,8 % | 0,6 g |
Kulhydrat: | 35,1 % | 4,3 g |
Fedt: | 60,1 % | 3,4 g |
Relateret video
Vandmelonsalat med salatost
