Når opskriften ganges op, skal kogetiden på balsamicosiruppen forøges tilsvarende. Balsamicosirup kan laves en uge i forvejen, opbevares i køleskabet. Græskarkernerne kan ristes dagen før.
7985 kJ / 1908 kcal
361 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 14,2 % | 3 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 10,4 g |
Fedt: | 36,7 % | 3,6 g |
Sødt, saftigt, sprødt, smukt. Se her, hvordan Maria fra Karolines Køkken mixer en farverig salat af vandmelon, jordbær, avocado og salatost – som passer perfekt til grill-menuen.
1 dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
---|---|
85 g
Sukker (1 dl)
|
½ dl
Græskarkerner
|
---|
1
Lille vandmelon i tern (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
300 g
Salatost i tern - afdryppet
|
Mynteblade
|
---|