Salat med vandmelon og hvid ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(158 vurderinger)

15 min

En skøn læskende salat. Kombinationen af den salte hvid ost og den søde vandmelon er usædvanlig god.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Balsamicosirup

  • 1 dl mørk balsamicoeddike
  • 85 g sukker (1 dl)
  • ½ dl græskarkerner

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Balsamicosirup

Kog balsamicoeddike og sukker ved kraftig varme i en gryde i ca. 1 min. Hæld siruppen i en skål og lad den køle af.

Rist græskarkerner på en tør pande ved jævn varme i ca. 2 min. Lad dem køle af.

Anret vandmelon- og ostetern i et fladt fad og dryp lidt sirup over. Drys med græskarkerner og server resten af siruppen i en lille skål ved siden af.

Tips

Når opskriften ganges op, skal kogetiden på balsamicosiruppen forøges tilsvarende. Balsamicosirup kan laves og stå en uge i køleskabet. Græskarkernerne kan ristes dagen før.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Til denne saftige salat, skal også serveres en læskende vin. En riesling "kabinett" eller feinherb fra Tyskland vil være skøn Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær