Hytteostpostej og tomatsalat med radiser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Hytteost kan bruges i mange variationer - her er en af dem.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • ½ groftrevet knoldselleri (ca. 200 g)
  • 3 finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • 75 g grofthakkede usmuttede mandler
  • 2 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tomatsalat med radiser

  • 400 g cherrytomater i halve
  • 100 g radiser i halve skiver eller knoldselleri i tern
  • 1 finthakket rødløg (ca. 50 g)

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 20 cm). Bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Tomatsalat med radiser

Anret tomater, radiser og løg i et fad. Pynt salaten med brøndkarse og server den sammen med brød til den varme eller lune hytteostpostej.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 225° - traditionel ovn.

Madpakke til i morgen

Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med brøndkarse.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag