Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med brøndkarse.
7337 kJ / 1754 kcal
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 26,2 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 42,3 % | 9,9 g |
Fedt: | 31,5 % | 3,4 g |
Prøv også denne postej med selleri
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
450 g
Hytteost
|
|
---|---|
½
Groftrevet knoldselleri (ca. 200 g)
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
75 g
Grofthakkede usmuttede mandler
|
|
2
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Cherrytomater i halve
|
|
---|---|
100 g
Radiser i halve skiver eller knoldselleri i tern
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
Brøndkarse
|
---|
240 g
Landbrød
|
---|