Hytteostpostej og tomatsalat med radiser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Hytteost kan bruges i mange variationer - her er en af dem.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • ½ groftrevet knoldselleri (ca. 200 g)
  • 3 finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • 75 g grofthakkede usmuttede mandler
  • 2 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tomatsalat med radiser

  • 400 g cherrytomater i halve
  • 100 g radiser i halve skiver eller knoldselleri i tern
  • 1 finthakket rødløg (ca. 50 g)

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 20 cm). Bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Tomatsalat med radiser

Anret tomater, radiser og løg i et fad. Pynt salaten med brøndkarse og server den sammen med brød til den varme eller lune hytteostpostej.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 225° - traditionel ovn.

Madpakke til i morgen

Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med brøndkarse.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag