Hytteostpostej og tomatsalat med radiser

Hytteostpostej og tomatsalat med radiser

60+ min
Fryseegnet
Hytteost kan bruges i mange variationer - her er en af dem.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 50 min. ved 225° - traditionel ovn.

  • Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 20 cm). Bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.
Tomatsalat med radiser
  • Anret tomater, radiser og løg i et fad. Pynt salaten med brøndkarse og server den sammen med brød til den varme eller lune hytteostpostej.

Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med brøndkarse.

Energiindhold for hele retten:

7337 kJ / 1754 kcal

Næringsindhold pr. 100g

399 kJ / 95 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 26,2 % 6,2 g
Kulhydrat: 42,3 % 9,9 g
Fedt: 31,5 % 3,4 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

450 g Hytteost
½ Groftrevet knoldselleri (ca. 200 g)
3 Finthakkede løg (ca. 200 g)
75 g Grofthakkede usmuttede mandler
2 Æg
2 spsk Hvedemel
¾ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Tomatsalat med radiser
400 g Cherrytomater i halve
100 g Radiser i halve skiver eller knoldselleri i tern
1 Finthakket rødløg (ca. 50 g)
Pynt
Brøndkarse
Tilbehør
240 g Landbrød
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk