Hytteostpostej og tomatsalat med radiser - Opskrifter - Arla

Hytteostpostej og tomatsalat med radiser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Hytteost kan bruges i mange variationer - her er en af dem.

Ingredienser

Antal portioner

  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • ½ groftrevet knoldselleri (ca. 200 g)
  • 3 finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • 75 g grofthakkede usmuttede mandler
  • 2 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tomatsalat med radiser

  • 400 g cherrytomater i halve
  • 100 g radiser i halve skiver
  • 1 finthakket rødløg (ca. 50 g)

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 20 cm). Bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Tomatsalat med radiser

Anret tomater, radiser og løg i et fad. Pynt salaten med brøndkarse og server den sammen med brød til den varme eller lune hytteostpostej.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 225° - traditionel ovn.

Madpakke til i morgen

Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med brøndkarse.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: