Sandwich med hytteost og saltede grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

De saltede grøntsager bliver knasende sprøde og giver sandwichen en dejlig friskhed.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 agurk (ca. 350 g)
  • 2 pillede rødløg (ca. 150 g)
  • 150 g rensede radiser
  • 1 spsk groft salt
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 2 avocadoer i skiver (ca. 275 g)
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk agurken og fjern kernerne. Skær agurk, løg og radiser i helt tynde skiver, fx i en foodprocessor eller på et mandolinjern. Bland grøntsagerne godt med salt. Lad dem trække i ca. 10 min. Skyl grøntsagerne, tør dem godt og bland med purløg.

Vend avocadoskiverne med eddike.

Rist brødskiverne. Fordel hytteost, avocado, bresaola og halvdelen af de saltede grøntsager på de 4 af brødskiverne. Skær de sidste 4 brødskiver midt over og fordel dem på toppen af de 4 sandwiches. Server sammen med resten af de saltede grøntsager.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: