Sandwich med hytteost og saltede grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

De saltede grøntsager bliver knasende sprøde og giver sandwichen en dejlig friskhed.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 agurk (ca. 350 g)
  • 2 pillede rødløg (ca. 150 g)
  • 150 g rensede radiser
  • 1 spsk groft salt
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 2 avocadoer i skiver (ca. 275 g)
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk agurken og fjern kernerne. Skær agurk, løg og radiser i helt tynde skiver, fx i en foodprocessor eller på et mandolinjern. Bland grøntsagerne godt med salt. Lad dem trække i ca. 10 min. Skyl grøntsagerne, tør dem godt og bland med purløg.

Vend avocadoskiverne med eddike.

Rist brødskiverne. Fordel hytteost, avocado, bresaola og halvdelen af de saltede grøntsager på de 4 af brødskiverne. Skær de sidste 4 brødskiver midt over og fordel dem på toppen af de 4 sandwiches. Server sammen med resten af de saltede grøntsager.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: