Sandwich med hytteost og saltede grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

De saltede grøntsager bliver knasende sprøde og giver sandwichen en dejlig friskhed.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 agurk (ca. 350 g)
  • 2 pillede rødløg (ca. 150 g)
  • 150 g rensede radiser
  • 1 spsk groft salt
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 2 avocadoer i skiver (ca. 275 g)
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk agurken og fjern kernerne. Skær agurk, løg og radiser i helt tynde skiver, fx i en foodprocessor eller på et mandolinjern. Bland grøntsagerne godt med salt. Lad dem trække i ca. 10 min. Skyl grøntsagerne, tør dem godt og bland med purløg.

Vend avocadoskiverne med eddike.

Rist brødskiverne. Fordel hytteost, avocado, bresaola og halvdelen af de saltede grøntsager på de 4 af brødskiverne. Skær de sidste 4 brødskiver midt over og fordel dem på toppen af de 4 sandwiches. Server sammen med resten af de saltede grøntsager.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag