Sandwich med hytteost og saltede grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

De saltede grøntsager bliver knasende sprøde og giver sandwichen en dejlig friskhed.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 agurk (ca. 350 g)
  • 2 pillede rødløg (ca. 150 g)
  • 150 g rensede radiser
  • 1 spsk groft salt
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 2 avocadoer i skiver (ca. 275 g)
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk agurken og fjern kernerne. Skær agurk, løg og radiser i helt tynde skiver, fx i en foodprocessor eller på et mandolinjern. Bland grøntsagerne godt med salt. Lad dem trække i ca. 10 min. Skyl grøntsagerne, tør dem godt og bland med purløg.

Vend avocadoskiverne med eddike.

Rist brødskiverne. Fordel hytteost, avocado, bresaola og halvdelen af de saltede grøntsager på de 4 af brødskiverne. Skær de sidste 4 brødskiver midt over og fordel dem på toppen af de 4 sandwiches. Server sammen med resten af de saltede grøntsager.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: