Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave
45 min
•
&format=webp)
"Burger" med hytteost, chorizo og kylling serveret med græskar-fritter.
Ingredienser
Grillede hokkaidostave
2
Hokkaido græskar (ca. 1½ kg)
|
|
---|---|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Friskpresset friskpresset citronsaft
|
|
3
Små knuste fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
50 g
Chorizopølse i tynde skiver
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
275 g
Kyllingeinderfileter
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 spsk
Mild, grov sennep
|
|
4
Flækkede, lune ciabattaboller
|
|
1 liter
Romainesalat revet i grove stykker
|
|
3
Syltede agurker i skiver
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 10 min. ved 250°.
Hokkaidostave
Tip
Grill
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6895 kJ / 1648 kcal
Næringsindhold pr. 100g
386 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 30,8 % | 7 g |
Kulhydrat: | 38,3 % | 8,7 g |
Fedt: | 30,9 % | 3,2 g |
