Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave

Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave

45 min
"Burger" med hytteost, chorizo og kylling serveret med græskar-fritter.

Sådan gør du

Hokkaidostave
  • Halver de 2 hokkaidoer og fjern kernerne. Skræl græskarrene og skær dem i stave. Bland hokkaidostavene med olie, citronsaft, hvidløg og peber. Fordel græskarstavene på en bageplade beklædt med alufolie og bag dem midt i ovnen. Grill derefter hokkaidostavene, stadig midt i ovnen, til de er gyldne. Drys med salt.
  • Rist chorizoen i en pande ved kraftig varme i ca. 2 min. og derefter ved jævn varme i ca. 3 min. Lad pølseskiverne dryppe af på fedtsugende papir. Tør panden af. Lad smørret blive gyldent i panden og steg kyllingekødet ved jævn varme i ca. 5 min. - vend af og til. Drys med salt og peber, tag kødet af panden og hold det varmt.
  • Vend hytteost og sennep sammen og smag til. Smør bollerne med hytteosten og læg dem sammen om salat, kylling, chorizo og syltet agurk.
Tip
  • I stedet for hokkaidogræskar kan man bruge 800 g skrællede søde kartofler.
Bagetid
  • Ca. 10 min. ved 250°.
Grill
  • Ca. 15 min.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7184 kJ / 1717 kcal

Næringsindhold pr. 100g

402 kJ / 96 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 30,2 % 7,2 g
Kulhydrat: 36,7 % 8,7 g
Fedt: 33,1 % 3,6 g

Ingredienser

Grillede hokkaidostave
Hokkaido græskar (ca. 1½ kg)
2
Olivenolie
1½ spsk
Friskpresset friskpresset citronsaft
1 spsk
Små knuste fed hvidløg
3
Friskkværnet peber
Groft salt
1½ tsk
Chorizopølse i tynde skiver
50 g
Smør
10 g
Kyllingeinderfileter
275 g
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
200 g
Grov, mild sennep
1 spsk
Flækkede, lune ciabattaboller
4
Romainesalat revet i grove stykker
1 liter
Syltede agurker i skiver
3