Asiatiske kålruller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Asiatiske kålruller er fyldt med en fars med både ingefær og hvidløg. Hertil hytteost med lime og den smukke salat med radiser og agurk. Nye danske grøntsager som får et tvist af Asien med mere lime, chili og koriander.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • ¾ tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 4 spsk finvalsede havregryn
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 spidskål (ca. 500 g)
  • kogende vand
  • 8 tandstikkere
  • 25 g smør

Limekrydret hytteost

Salat

  • 1 agurk i skrå skiver (ca. 250 g)
  • 150 g radiser i tynde skiver
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • 3 dl friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g jasminris - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kødet godt med salt i ca. 1 min. Bland det med hytteost, havregryn, hvidløg og ingefær til en ensartet fars. Tag 8 hele spidskålsblade fra og læg dem i en skål. Hæld kogende varnd over og lad kålbladene trække i ca. 3 min. Hæld vandet fra og læg bladene på et viskestykke - dup dem godt tørre. Fordel farsen på de 8 blade, fold siderne ind over og rul fra den ene ende. Luk hver rulle med en tandstikker. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kålrullerne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til.

Limekrydret hytteost

Vend hytteost og limeskal sammen og smag til.

Salat

Snit resten af spidskålen fint og læg den i et fad. Fordel agurk, radiser og chili på kålen. Dryp limesaft henover og drys med salt. Pynt med korianderblade. Server salaten sammen med de stegte ruller, hytteost og nykogte ris.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag