Asiatiske kålruller
30 min
•
&format=webp)
Asiatiske kålruller er fyldt med en fars med både ingefær og hvidløg. Hertil hytteost med lime og den smukke salat med radiser og agurk. Nye danske grøntsager som får et tvist af Asien med mere lime, chili og koriander.
Ingredienser
200 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Hytteost
|
|
4 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Spidskål (ca. 500 g)
|
|
Kogende vand
|
|
8
Tandstikkere
|
|
25 g
Smør
|
Limekrydret hytteost
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
1½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
Salat
1
Agurk i skrå skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
150 g
Radiser i tynde skiver
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
Tilbehør
3 dl
Jasminris - koges
|
---|
Sådan gør du
Limekrydret hytteost
Salat
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
