8089 kJ / 1933 kcal
410 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 27 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 12,7 g |
Fedt: | 20,3 % | 2,2 g |
200 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Hytteost
|
|
4 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Spidskål (ca. 500 g)
|
|
Kogende vand
|
|
8
Tandstikkere
|
|
25 g
Smør
|
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
1½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1
Agurk i skrå skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
150 g
Radiser i tynde skiver
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
240 g
Jasminris - koges
|
---|