Pak de forskellige elementer (salat, dressing, bulgur, hytteost og croutoner) til fattoushen i bokse hver for sig, hvis du vil have salaten med på farten.
8821 kJ / 2108 kcal
328 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 20,5 % | 4 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 9,9 g |
Fedt: | 28,1 % | 2,5 g |
Her er inspiration til endnu en mættede salat.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
4 dl
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Bulgur (ca. 2½ dl)
|
4 skiver
Daggammelt brød
|
|
---|---|
30 g
Smør
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 dl
Finthakkede frisk basilikum, persille eller mynteblade
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1
Agurk (ca. 350 g)
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i små tern (ca. 300 g)
|
|
500 g
Tomater i tern (ca. kg)
|
|
100 g
Radiser eller ræddiker i tynde skiver
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1
Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
|
450 g
Hytteost
|
|
---|---|
1½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Friske basilikum, persille og/eller mynteblade
|
---|