Caribisk fiskegryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Syrlig, sød og med en smule styrke. Når fisken rimmes bliver den lidt mere fast i kødet.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter vand
  • 2 spsk groft salt
  • 600 g torskefilet i mindre stykker (ca. 3 x 3 cm)
  • 25 g smør
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1½ tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 3 dl fiskebouillon
  • 2 søde kartofler i grove stykker (ca. 350 g)
  • 1 porre i 2 cm grove stykker (ca. 200 g)

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør vand og salt sammen til en lage i en skål. Kom fiskestykkerne heri og stil skålen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Hæld fisken til afdrypning i en sigte.

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en gryde, men uden at det bruner. Svits hvidløg, ingefær, spidskommen og cayennepeber i ca. 1 min. Tilsæt bouillon, fisk, søde kartofler og porrer og lad det koge ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. - eller til kartoflerne er møre. Rør forsigtigt i fiskegryden. Server med bulgur, yoghurt og lime.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: