Caribisk fiskegryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Syrlig, sød og med en smule styrke. Når fisken rimmes bliver den lidt mere fast i kødet.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter vand
  • 2 spsk groft salt
  • 600 g torskefilet i mindre stykker (ca. 3 x 3 cm)
  • 25 g smør
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1½ tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 3 dl fiskebouillon
  • 2 søde kartofler i grove stykker (ca. 350 g)
  • 1 porre i 2 cm grove stykker (ca. 200 g)

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør vand og salt sammen til en lage i en skål. Kom fiskestykkerne heri og stil skålen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Hæld fisken til afdrypning i en sigte.

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en gryde, men uden at det bruner. Svits hvidløg, ingefær, spidskommen og cayennepeber i ca. 1 min. Tilsæt bouillon, fisk, søde kartofler og porrer og lad det koge ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. - eller til kartoflerne er møre. Rør forsigtigt i fiskegryden. Server med bulgur, yoghurt og lime.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: