Caribisk fiskegryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Syrlig, sød og med en smule styrke. Når fisken rimmes bliver den lidt mere fast i kødet.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ liter vand
  • 2 spsk groft salt
  • 600 g torskefilet i mindre stykker (ca. 3 x 3 cm)
  • 25 g smør
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1½ tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 3 dl fiskebouillon
  • 2 søde kartofler i grove stykker (ca. 350 g)
  • 1 porre i 2 cm grove stykker (ca. 200 g)

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør vand og salt sammen til en lage i en skål. Kom fiskestykkerne heri og stil skålen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Hæld fisken til afdrypning i en sigte.

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en gryde, men uden at det bruner. Svits hvidløg, ingefær, spidskommen og cayennepeber i ca. 1 min. Tilsæt bouillon, fisk, søde kartofler og porrer og lad det koge ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. - eller til kartoflerne er møre. Rør forsigtigt i fiskegryden. Server med bulgur, yoghurt og lime.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 16 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: