Caribisk fiskegryde

Bedømmelse

(2 vurderinger)

45 min

Syrlig, sød og med en smule styrke. Når fisken rimmes bliver den lidt mere fast i kødet.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ liter vand
  • 2 spsk groft salt
  • 600 g torskefilet i mindre stykker (ca. 3 x 3 cm)
  • 25 g smør
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1½ tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 3 dl fiskebouillon
  • 2 søde kartofler i grove stykker (ca. 350 g)
  • 1 porre i 2 cm grove stykker (ca. 200 g)

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør vand og salt sammen til en lage i en skål. Kom fiskestykkerne heri og stil skålen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Hæld fisken til afdrypning i en sigte.

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en gryde, men uden at det bruner. Svits hvidløg, ingefær, spidskommen og cayennepeber i ca. 1 min. Tilsæt bouillon, fisk, søde kartofler og porrer og lad det koge ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. - eller til kartoflerne er møre. Rør forsigtigt i fiskegryden. Server med bulgur, yoghurt og lime.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 16 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: