10520 kJ / 2514 kcal
420 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 25,1 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 45,1 % | 11,1 g |
Fedt: | 29,8 % | 3,4 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Vand
|
½ liter |
---|---|
Groft salt
|
2 spsk |
Torskefilet i mindre stykker (ca. 3 x 3 cm)
|
600 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Stødt ingefær
|
1½ tsk |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Cayennepeber
|
¼ tsk |
Fiskebouillon
|
3 dl |
Søde kartofler i grove stykker (ca. 350 g)
|
2 |
Porre i 2 cm grove stykker (ca. 200 g)
|
1 |
Grov bulgur - koges
|
240 g |
---|---|
2 dl | |
Limefrugt i mindre stykker
|
1 |