Caribisk fiskegryde
45 min

Caribisk fiskegryde

Syrlig, sød og med en smule styrke. Når fisken rimmes bliver den lidt mere fast i kødet.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Caribisk fiskegryde

Syrlig, sød og med en smule styrke. Når fisken rimmes bliver den lidt mere fast i kødet.

Antal portioner
  • ½ liter vand
  • 2 spsk groft salt
  • 600 g torskefilet i mindre stykker (ca. 3 x 3 cm)
  • 25 g smør
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1½ tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 3 dl fiskebouillon
  • 2 søde kartofler i grove stykker (ca. 350 g)
  • 1 porre i 2 cm grove stykker (ca. 200 g)

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Rør vand og salt sammen til en lage i en skål. Kom fiskestykkerne heri og stil skålen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Hæld fisken til afdrypning i en sigte.

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en gryde, men uden at det bruner. Svits hvidløg, ingefær, spidskommen og cayennepeber i ca. 1 min. Tilsæt bouillon, fisk, søde kartofler og porrer og lad det koge ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. - eller til kartoflerne er møre. Rør forsigtigt i fiskegryden. Server med bulgur, yoghurt og lime.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 16 %
Print