10418 kJ / 2490 kcal
416 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,5 % | 6 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 11,1 g |
Fedt: | 30,1 % | 3,4 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
½ liter
Vand
|
|
---|---|
2 spsk
Groft salt
|
|
600 g
Torskefilet i mindre stykker (ca. 3 x 3 cm)
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Stødt ingefær
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
¼ tsk
Cayennepeber
|
|
3 dl
Fiskebouillon
|
|
2
Søde kartofler i grove stykker (ca. 350 g)
|
|
1
Porre i 2 cm grove stykker (ca. 200 g)
|
240 g
Grov bulgur - koges
|
|
---|---|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
1
Limefrugt i mindre stykker
|