Du kan variere fisk og skaldyr efter smag og behag. Anvend evt. en frostblanding for en let og hurtig løsning.
11046 kJ / 2640 kcal
401 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 29,2 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 52,2 % | 12,3 g |
Fedt: | 18,6 % | 2 g |
Endnu en nem og lækker pastaret med fisk.
Pillede perleløg, fx røde
|
150 g |
---|---|
Smør
|
20 g |
Stort finthakket fed hvidløg
|
1 |
Havtaskehale i tern (ca. 2 x 3 cm)
|
300 g |
Skrællede gule beder i halve skiver - eller gulerødder i skiver
|
200 g |
Mælkesauce
|
½ liter |
Rejer
|
250 g |
Cherrytomater i halve
|
250 g |
Rensede friske blåmuslinger i skal
|
250 g |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Frisk hvid pasta
|
250 g |
---|---|
Finthakkede frisk basilikum
|
1 dl |
Friske basilikum
|
---|
Groft flute
|
250 g |
---|