Du kan variere fisk og skaldyr efter smag og behag. Anvend evt. en frostblanding for en let og hurtig løsning.
9649 kJ / 2306 kcal
350 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 30,9 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 10 g |
Fedt: | 20,5 % | 1,9 g |
Endnu en nem og lækker pastaret med fisk.
150 g
Pillede perleløg, fx røde
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
300 g
Havtaskehale i tern (ca. 2 x 3 cm)
|
|
200 g
Skrællede gule beder i halve skiver - eller gulerødder i skiver
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
250 g
Rejer
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
250 g
Rensede friske blåmuslinger i skal
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
250 g
Frisk pasta
|
|
---|---|
1 dl
Finthakkede basilikumblade
|
250 g
Groft flute
|
---|