Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.
8117 kJ / 1940 kcal
466 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 20,2 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 21 % | 5,7 g |
Fedt: | 57 % | 7,2 g |
Alkohol: | 1,8 % |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
15 g
Smør
|
|
---|---|
2 liter
Skyllede babyspinatblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
400 g
Torskefilet uden skind
|
|
25 g
Semidried tomater i strimler
|
|
1
Gulerod i strimler (ca. 75 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
4
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
3 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
2 tsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
2 tsk
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
175 g
Frisk pasta, fx fettuccine
|
|
---|---|
1½ liter
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
Grofthakkede saltede pistacienødder
|
---|