12171 kJ / 2909 kcal
699 kJ / 167 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 13,8 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 33 % | 13,6 g |
Fedt: | 52 % | 9,8 g |
Alkohol: | 1,2 % |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Smør
|
15 g |
---|---|
Skyllede babyspinatblade
|
2 liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Torskefilet uden skind
|
400 g |
Semidried tomater i strimler
|
25 g |
Gulerod i strimler (ca. 75 g)
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
15 g |
---|---|
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
4 |
Store finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Tør hvidvin, fx riesling
|
3 dl |
2 dl | |
Majsstivelse, fx maizena
|
2 tsk |
Vand
|
2 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Frisk pasta, fx fettuccine
|
175 g |
---|---|
Vand
|
1½ liter |
Groft salt
|
1½ tsk |
Grofthakkede saltede pistacienøddekerner
|
---|