Stuvet spinat

Stuvet spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

En super hurtig og nem måde at få spist en masse spinat på! Server den flødestuvede spinat som tilbehør til fx kogt hamburgerryg eller stegt laks.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde.
  2. Rør melet i.
  3. Tilsæt fløde lidt ad gangen under piskning.
  4. Kog saucen igennem i ca. 2 min. - under omrøring.
  5. Tilsæt spinat og salt og varm stuvningen godt igennem.
  6. Tilsæt evt. lidt vand, hvis du foretrækker stuvningen tyndere.
  7. Smag til og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2668 kJ / 638 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 13,3 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 59,7 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag