Kuller med porrecreme

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

En af de 2 ugentlige fiskedage - mums!

Ingredienser

Antal portioner

Porrecreme

  • 15 g smør
  • 2 kullerfileter med skind
  • ¼ tsk groft salt
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 200 g frisk fuldkornspasta

Pynt

  • fintsnittet porrer
  • 4 både af citroner

Sådan gør du

Sådan gør du

Porrecreme

Svits porrerne i en tør sauterpande i ca. 5 min. Tilsæt sauce og peber og bring saucen i kog. Lad porrecremen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg fileterne med skindsiden nedad i ca. 4 min. Vend fileterne og steg dem færdige i ca. 1 min. Drys med salt.

Bring imens vand og salt i kog og kog pastaen uden låg i 2-3 min. til pastaen er mør uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg kullerfileterne ovenpå porrecremen og pynt med porre. Server straks.

Tip

Kullerfilet kan udskiftes med andre fisk fra torskefamilien, fx lange, lyssej, hvilling eller torsk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 20 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: