Kuller med porrecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En af de 2 ugentlige fiskedage - mums!

Ingredienser

Antal portioner

Porrecreme

  • 15 g smør
  • 2 kullerfileter med skind
  • ¼ tsk groft salt
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 200 g frisk fuldkornspasta

Pynt

  • fintsnittet porre
  • 4 både af citroner (usprøjtede)

Sådan gør du

Sådan gør du

Porrecreme

Svits porrerne i en tør sauterpande i ca. 5 min. Tilsæt sauce og peber og bring saucen i kog. Lad porrecremen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg fileterne med skindsiden nedad i ca. 4 min. Vend fileterne og steg dem færdige i ca. 1 min. Drys med salt.

Bring imens vand og salt i kog og kog pastaen uden låg i 2-3 min. til pastaen er mør uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg kullerfileterne ovenpå porrecremen og pynt med porre. Server straks.

Tip

Kullerfilet kan udskiftes med andre fisk fra torskefamilien, fx lange, lyssej, hvilling eller torsk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: