Kuller med porrecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En af de 2 ugentlige fiskedage - mums!

Ingredienser

Antal portioner

Porrecreme

  • 15 g smør
  • 2 kullerfileter med skind
  • ¼ tsk groft salt
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 200 g frisk fuldkornspasta

Pynt

  • fintsnittet porre
  • 4 både af citroner (usprøjtede)

Sådan gør du

Sådan gør du

Porrecreme

Svits porrerne i en tør sauterpande i ca. 5 min. Tilsæt sauce og peber og bring saucen i kog. Lad porrecremen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg fileterne med skindsiden nedad i ca. 4 min. Vend fileterne og steg dem færdige i ca. 1 min. Drys med salt.

Bring imens vand og salt i kog og kog pastaen uden låg i 2-3 min. til pastaen er mør uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg kullerfileterne ovenpå porrecremen og pynt med porre. Server straks.

Tip

Kullerfilet kan udskiftes med andre fisk fra torskefamilien, fx lange, lyssej, hvilling eller torsk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: