Kuller med porrecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En af de 2 ugentlige fiskedage - mums!

Ingredienser

Antal portioner

Porrecreme

  • 15 g smør
  • 2 kullerfileter med skind
  • ¼ tsk groft salt
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 200 g frisk fuldkornspasta

Pynt

  • fintsnittet porrer
  • 4 både af citroner

Sådan gør du

Sådan gør du

Porrecreme

Svits porrerne i en tør sauterpande i ca. 5 min. Tilsæt sauce og peber og bring saucen i kog. Lad porrecremen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg fileterne med skindsiden nedad i ca. 4 min. Vend fileterne og steg dem færdige i ca. 1 min. Drys med salt.

Bring imens vand og salt i kog og kog pastaen uden låg i 2-3 min. til pastaen er mør uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg kullerfileterne ovenpå porrecremen og pynt med porre. Server straks.

Tip

Kullerfilet kan udskiftes med andre fisk fra torskefamilien, fx lange, lyssej, hvilling eller torsk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 20 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: