Laksebulgur med limedressing - Opskrifter - Arla

Laksebulgur med limedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Lækker laks med frisk limedressing. Bulgur kan erstattes med couscous.

Ingredienser

Antal portioner

Limedressing

  • 3 dl bulgur
  • 6 dl hønsebouillon
  • 600 g laksefilet uden skind
  • 10 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 appelsiner i mindre stykker (ca. 250 g)
  • 2 avocadoer i mindre stykker (ca. 250 g)
  • 2 spsk hakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Limedressing

Bland alle ingredienserne sammen. Smag til med salt.

Tilbered bulguren i bouillonen som anvist på emballagen. Skær laksen i terninger og steg dem på alle sider i smørret i en stegepande - ca. 3 min. Drys med salt og peber. Skræl appelsinerne og del dem i mindre stykker. Del avocadoerne, fjern stenene og skræl avocadoerne. Skær dem i tern. Bland bulgur, appelsinstykker, avocadotern, persille og laks. Kom limedressingen over.

Tip

I stedet for bulgur kan du bruge couscous.

Lakse test

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: