Laksebulgur med limedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Lækker laks med frisk limedressing. Bulgur kan erstattes med couscous.

Ingredienser

Antal portioner

Limedressing

  • 3 dl bulgur
  • 6 dl hønsebouillon
  • 600 g laksefilet uden skind
  • 10 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 appelsiner i mindre stykker (ca. 250 g)
  • 2 avocadoer i mindre stykker (ca. 250 g)
  • 2 spsk hakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Limedressing

Bland alle ingredienserne sammen. Smag til med salt.

Tilbered bulguren i bouillonen som anvist på emballagen. Skær laksen i terninger og steg dem på alle sider i smørret i en stegepande - ca. 3 min. Drys med salt og peber. Skræl appelsinerne og del dem i mindre stykker. Del avocadoerne, fjern stenene og skræl avocadoerne. Skær dem i tern. Bland bulgur, appelsinstykker, avocadotern, persille og laks. Kom limedressingen over.

Tip

I stedet for bulgur kan du bruge couscous.

Lakse test

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde: