Laksebulgur med limedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Lækker laks med frisk limedressing. Bulgur kan erstattes med couscous.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Limedressing

  • 3 dl bulgur
  • 6 dl hønsebouillon
  • 600 g laksefilet uden skind
  • 10 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 appelsiner i mindre stykker (ca. 250 g)
  • 2 avocadoer i mindre stykker (ca. 250 g)
  • 2 spsk hakket kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Limedressing

Bland alle ingredienserne sammen. Smag til med salt.

Tilbered bulguren i bouillonen som anvist på emballagen. Skær laksen i terninger og steg dem på alle sider i smørret i en stegepande - ca. 3 min. Drys med salt og peber. Skræl appelsinerne og del dem i mindre stykker. Del avocadoerne, fjern stenene og skræl avocadoerne. Skær dem i tern. Bland bulgur, appelsinstykker, avocadotern, persille og laks. Kom limedressingen over.

Tip

I stedet for bulgur kan du bruge couscous.

Lakse test

Hvis du steger ét helt laksestykke frem for tern, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag