Laksebulgur med limedressing
30 min
•
Lækker laks med frisk limedressing. Bulgur kan erstattes med couscous.
Ingredienser
Limedressing
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
½ spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
Groft salt
|
3 dl
Bulgur (ca. dl)
|
|
---|---|
6 dl
Hønsebouillon
|
|
600 g
Laksefilet uden skind (ca. g)
|
|
10 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Appelsiner i mindre stykker (ca. 250 g)
|
|
2
Avocadoer i mindre stykker (ca. 250 g)
|
|
2 spsk
Hakket persille
|
Sådan gør du
Limedressing
I stedet for bulgur kan du bruge couscous.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12079 kJ / 2887 kcal
Næringsindhold pr. 100g
561 kJ / 134 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 23,3 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 28,6 % | 9,4 g |
Fedt: | 48,1 % | 7,3 g |
Relateret video
Lakse test
Hvis du steger ét helt laksestykke frem for tern, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.