Laksebulgur med limedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Lækker laks med frisk limedressing. Bulgur kan erstattes med couscous.

Ingredienser

Antal portioner

Limedressing

  • 3 dl bulgur
  • 6 dl hønsebouillon
  • 600 g laksefilet uden skind
  • 10 g smør
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 appelsiner
  • 2 avocadoer
  • 2 spsk hakket kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Limedressing

Bland alle ingredienserne sammen. Smag til med salt.

Tilbered bulguren i bouillonen som anvist på emballagen. Skær laksen i terninger og steg dem på alle sider i smørret i en stegepande - ca. 3 min. Drys med salt og peber. Skræl appelsinerne og del dem i mindre stykker. Del avocadoerne, fjern stenene og skræl avocadoerne. Skær dem i tern. Bland bulgur, appelsinstykker, avocadotern, persille og laks. Kom limedressingen over.

Tip

I stedet for bulgur kan anvendes couscous.

Hvordan steger man laks?

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 41 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: